Ο Μπεν Άφλεκ αποκάλυψε τι είπε στην Τζένιφερ Λόπεζ στα Grammy- Και απάντησε αν βαριόταν

Ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ Facebook Twitter
Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ στην τελετή απονομής των Grammy 2023 (Φωτ.: Getty Images)
0

Ο Μπεν Άφλεκ μίλησε για το στιγμιότυπο της βραδιάς των Grammy- χάρη στο οποίο έγινε meme με πολλούς να εκτιμούν ότι βαριόταν στην τελετή απονομής- ενώ αποκάλυψε και τη στιχομυθία που είχε με την Τζένιφερ Λόπεζ. 

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Hollywood Reporter, ο Μπεν Άφλεκ επέμεινε ότι πέρασε καλά εκείνο το βράδυ, ενώ χαρακτήρισε «ενδιαφέρον» το γεγονός ότι κάποιοι εκτίμησαν πως ήταν μεθυσμένος στα Grammy 2023, δεδομένου ότι έχει μιλήσει δημοσίως για τη μάχη του με τον αλκοολισμό. 

«Πέρασα καλά στα Grammy. Η σύζυγός μου θα πήγαινε και σκέφτηκα “Θα έχει καλή μουσική, μπορεί να είναι διασκεδαστικό», απάντησε αρχικά, σε ερώτηση για το αν ενοχλήθηκε από τα meme στα οποία φαινόταν ότι δεν περνούσε καλά στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων. 

«Είδα τον Τρεβορ Νόα (τον παρουσιαστή της τελετής) να πλησιάζει και σκέφτηκα “Ω, Θεέ μου”. Ήμασταν στο πλάνο αλλά δεν ήξερα ότι γύριζαν. Γύρισα στο μέρος της και είπα “Μόλις αρχίσουν να γυρίζουν, θα απομακρυνθώ και θα σε αφήσω να κάθεσαι δίπλα στον Τρέβορ”. Μου απάντησε: “Το καλό που σου θέλω να μην φύγεις”. Αυτό είναι θέμα μεταξύ συζύγων», περιέγραψε ο Μπεν Άφλεκ. 

Μπεν Άφλεκ: Είπαν πως ήμουν μεθυσμένος

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι υπήρχαν στιγμές που αναρωτιόταν ποιος ήταν αυτός που έβλεπε, σε αντίθεση με την Τζένιφερ Λόπεζ που τους γνώριζε. 

«Και ναι, είναι μια εκδήλωση για τη δουλειά της συζύγου σου. Έχω πάει σε εκδηλώσεις και έχω τσαντιστεί. Έχω πάει και έχω βαρεθεί. Έχω πάει σε απονομές βραβείων και ήμουν μεθυσμένος, ένα σωρό. Ούτε μια φορά δεν είπε κάποιος ότι είμαι μεθυσμένος. Αλλά στα Grammy είπαν “είναι μεθυσμένο” και σκέφτηκα αυτό είναι ενδιαφέρον», συμπλήρωσε.  

Αυτό, επεσήμανε ο Μπεν Άφλεκ, εγείρει ένα διαφορετικό θέμα, για το «αν είναι σοφό ή όχι να αναγνωρίσουμε τον εθισμό επειδή υπάρχει συμπόνια ή εξακολουθεί να υπάρχει ένα τεράστιο στίγμα, το οποίο συχνά είναι αρκετά ανασταλτικό. Νομίζω ότι αποθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη». 

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν έχει επηρεαστεί από το γεγονός πως έχει μιλήσει δημόσια για τη μάχη του με τον αλκοολισμό και παραδέχθηκε πως συμβουλεύει άλλους να μην το κάνουν. 

«Έγινα, χωρίς να το επιθυμώ, ένας από τους ηθοποιούς υποδείγματα για τον αλκοολισμό και την ανάκαμψη. Το καλύτερο σε αυτό είναι πως μερικές φορές μου τηλεφωνούν άνθρωποι και μου λένε “μπορείς να με βοηθήσεις;”. Νιώθω τόσο καλά όταν το κάνω αυτό», είπε αρχικά. 

«Συχνά τους λέω ότι στη θέση τους θα απέφευγα να μιλήσω ανοιχτά για τον εθισμό. Δεν έχεις ανάγκη να το πεις σε κανέναν. Για αυτό λέγονται ανώνυμοι αλκοολικοί. Πάντα είναι ανώνυμοι», υπογράμμισε. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Ο Υπουργός Άμυνας καλεί τη βιομηχανία όπλων σταματήσει την γκρίνια και να παράξει

Διεθνή / Γερμανία: Ο υπουργός Άμυνας καλεί τη βιομηχανία όπλων «να σταματήσει την γκρίνια και να παράξει»

Ο Μπόρις Πιστόριους ζητά από τη βιομηχανία όπλων να επιταχύνει την παραγωγή για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας, καθώς η Γερμανία σχεδιάζει δαπάνες 162 δισ. ευρώ έως το 2029
LIFO NEWSROOM
H κλιματική κρίση «καταπί­νει» τις παραλίες της Μεσογείου: Η Ευρώπη καίγεται - Οι πόλεις αντιδρούν

Διεθνή / H κλιματική κρίση «καταπί­νει» τις παραλίες της Μεσογείου: Η Ευρώπη καίγεται - Οι πόλεις αντιδρούν

Καθώς η κλιματική αλλαγή «καταπί­νει» τις παραλίες της Μεσογείου, πόλεις όπως Βαρκελώνη και Σεβίλλη αναπροσαρμόζονται με πράσινες λύσεις, σκίαστρα και σημεία ψύξης για τους κατοίκους
LIFO NEWSROOM
Το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα φτιάχνει «στρατόπεδο συγκέντρωσης» για Παλαιστινίους, λέει πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ

Διεθνή / Το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα: «Φτιάχνει στρατόπεδο συγκέντρωσης για Παλαιστινίους»

Ο πρώην πρωθυπουργός Εχούντ Όλμερτ καταγγέλλει σχέδιο «εθνοκάθαρσης» της Γάζας, συγκρίνει τα σχέδια με ναζιστικά στρατόπεδα και καλεί τη διεθνή κοινότητα να επέμβει για να αποτραπούν εγκλήματα πολέμου
LIFO NEWSROOM
Η Ινδία λογοκρίνει την ταινία «Superman» - «Κόπηκαν» τα φιλιά με τη Λόις Λέιν

Διεθνή / Η Ινδία λογοκρίνει την ταινία «Superman» - «Κόπηκαν» τα φιλιά με τη Λόις Λέιν

Οι αλλαγές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με τους επικριτές να υποστηρίζουν ότι ενώ τα συναινετικά φιλιά λογοκρίνονται, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις σκηνές βίας ή σεξιστικής συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM
Η Γερμανίδα πεζοπόρος εξηγεί πώς επιβίωσε για 11 νύχτες στην αυστραλιανή ερημιά

Διεθνή / «Χτύπησα και χάθηκα»: Η Γερμανίδα πεζοπόρος εξηγεί πώς επιβίωσε για 11 νύχτες στην αυστραλιανή ερημιά

Η 26χρονη Γερμανίδα εντοπίστηκε 24 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου είχε αφήσει το όχημά της, εμφανώς εξαντλημένη, αφυδατωμένη και γεμάτη τσιμπήματα από κουνούπια
LIFO NEWSROOM