Ο Έλον Μασκ άλλαξε το όνομά του σε «Χάρι Μπολτς» στο Twitter

Ο Έλον Μασκ άλλαξε το όνομά του σε «Χάρι Μπολτς» στο Twitter Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας, ιδρυτής της Tesla και της SpaceX και ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, άλλαξε ξαφνικά το όνομά του σε «Χάρι Μπολτς» στον λογαριασμό του.

Προ μηνών ο Έλον Μασκ ανέστειλε τους λογαριασμούς στο Twitter που τον παρωδούν, λέγοντας ότι η «πλαστοπροσωπία» δεν θα γίνει ανεκτή. Σε ανάρτησή του, ο Έλον Μασκ είχε ξεκαθαρίσει ότι όποιος λογαριασμός «εμπλέκεται σε πλαστοπροσωπία χωρίς να διευκρινίζει ξεκάθαρα την “παρωδία”, θα αναστέλλεται οριστικά». Αυτό, διευκρίνισε, θα γίνεται «δίχως προειδοποίηση». Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι οποιαδήποτε αλλαγή ονόματος θα έχει ως συνέπεια την προσωρινή απώλεια του σήματος που δείχνει ότι πρόκειται για επαληθευμένο λογαριασμό. 

Αρκετοί διάσημοι άλλαξαν τότε το όνομα του λογαριασμού τους σε Έλον Μασκ ή κάτι παρόμοιο, θέλοντας να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση η πλατφόρμα να χορηγεί το μπλε «τικ»- το σήμα του επαληθευμένου λογαριασμού- σε όποιον είναι διατεθειμένος να πληρώνει 7,99 δολάρια τον μήνα. 

Εν τω μεταξύ, σήμερα οι χρήστες συζητούν ποιος είναι ο «Χάρι Μπολτς» και έχουν ήδη θέσει αυτή την ερώτηση στις διαφόρων ειδών μηχανές αναζήτησης. Μέχρι στιγμής, το μυστικό αυτού του ονόματος δεν έχει αποκαλυφθεί.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Η Ρωσία συνεχίζει να δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στα σύνορα με την ουκρανική περιφέρεια Σούμι, την ώρα που ουκρανικές αρχές ανησυχούν για νέα εισβολή - Γκρίζα ζώνη τέσσερα χωριά
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ-ΜΜΕ

Διεθνή / Τραμπ εναντίον ΜΜΕ: Διακοπή χρηματοδότησης των NPR και PBS, δίκτυα με βαθιές ρίζες στο δημόσιο τομέα

Το σχετικό διάταγμα Τραμπ χαρακτηρίζει τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ως «κομματικά και προκατειλημμένα» επειδή δεν ευθυγραμμίζονται με τον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM