Έδεσαν με καλώδιο τα γεννητικά όργανα 3χρονου πιτ μπουλ- Υπέστη νάρκωση του πέους

Έδεσαν με καλώδιο τα γεννητικά όργανα 3χρονου πιτ μπουλ- Υπέστη νάρκωση στου πέους Facebook Twitter
Φωτ.: Humane Society
0

Μέσα σε αφόρητους πόνους εντόπισε ένας περαστικός ένα ημίαιμο πιτ μπουλ στην άκρη ενός δρόμου στη Τζόρτζια στις ΗΠΑ. Άγνωστοι είχαν δέσει με καλώδιο για δέματα τα γεννητικά του όργανα.

Το σκυλί, που οι άνθρωποι που το φρόντισαν ονόμασαν Νέλσον, χρειάστηκε να υποβληθεί σε έκτακτο χειρουργείο, που κράτησε ώρες. 

Ένας περαστικός εντόπισε το 3χρονο κουτάβι στις 2 Νοεμβρίου σχεδόν 10 λεπτά μακριά από το Κέντρο Ελέγχου Ζώων της επαρχίας Τζάκσον.

«Δεν το χωρά ο νους μου. Δεν μπορώ καν να σκεφτώ πώς κάποιος θα έκανε κάτι τέτοιο σε ένα ζώο» είπε η Άλισον Μέιφιλντ της Humane Society.

Εξήγησε πως το καλώδιο που χρησιμοποιείται για να δένουν τα κιβώτια, ήταν τόσο σφιχτό γύρω από τα γεννητικά όργανα του Νέλσον, που επειδή ο πόνος ήταν ανυπόφορος, αρχικά οι ιθύνοντες σκέφτηκαν την ευθανασία.

Αλλά τελικά οι άνθρωποι του Human Society δέχθηκαν να φροντίσουν το σκυλί.

«Κυριολεκτικά ξάπλωσα στο πάτωμα μαζί του και έκλαιγα για ώρες. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ γιατί κάποιος θα έκανε κάτι τέτοιο σε ένα τόσο γλυκό αγόρι» είπε η Μέιφιλντ.

Όπως είπε, έσπευσαν με τον Νέλσον στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Τζόρτζια στο τμήμα της κτηνιατρικής για να μπει κατευθείαν στο χειρουργείο.

«Αν μπορείτε να φανταστείτε μια πλήρη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, αυτό ουσιαστικά έκαναν οι γιατροί και άλλαξαν και την ουρήθρα του», εξήγησε.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Νέλσον υπέφερε από νέκρωση του πέους λόγω του στραγγαλισμού στην περιοχή και ότι θα έπρεπε να αφαιρεθεί ολόκληρο το όργανο για να σωθεί το ζώο.

Οι κτηνίατροι αποφάσισαν να επαναδρομολογήσουν την ουρήθρα του στην πίσω κοιλιακή χώρα του για να επιτρέψουν τη φυσιολογική λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος.

Τώρα, δύο εβδομάδες μετά το χειρουργείο, ο Νέλσον αναρρώνει και βρίσκεται υπό τη φροντίδα του καταφυγίου ζώων. Η Μέιφιλντ ελπίζει να του βρουν ένα σπίτι.

Ο Νέλσον θα συνεχίζει να αναρρώνει για εβδομάδες, ακόμα και μήνες, προτού να μπορέσει αν ανακτήσει πλήρως και χωρίς πόνο τις δυνάμεις του.

Με πληροφορίες του NewYorkPost

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ