«Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη», λέει ο Μάικλ Μάντσεν για την αυτοκτονία του γιου του- Το τελευταίο μήνυμα

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη», λέει ο Μάικλ Μάντσεν για την αυτοκτονία του γιου του- Το τελευταίο μήνυμα Facebook Twitter
Ο Μάικλ Μάντσεν με τον γιο του, Χάντσον (Πηγή φωτό Getty Images)
0

Ο Μάικλ Μάντσεν μίλησε για πρώτη φορά για τον τραγικό θάνατο του 26χρονου γιου του, Χάντσον, που οι αρχές έχουν χαρακτηρίσει αυτοκτονία. 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο τελευταίο μήνυμα που του είχε στείλει ο γιος του και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, αλλά υπογράμμισε ότι δεν είχε δει σημάδια κατάθλιψης στον Χάντσον.   

«Είμαι σοκαρισμένος, μίλησα με τον γιο μου πριν από λίγες ημέρες, είπε ότι ήταν ευτυχισμένος. Το τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε ήταν “Σε αγαπώ μπαμπά”», δήλωσε ο 64χρονος ηθοποιός στους Los Angeles Times. 

«Δεν είδα κανένα σημάδι κατάθλιψης. Είναι τόσο τραγικό και θλιβερό. Προσπαθώ απλά να βγάλω κάποιο νόημα από όλα και να καταλάβω τι συνέβη», συμπλήρωσε. 

«Είχε τις συνηθισμένες δυσκολίες της ζωής που έχουν οι άνθρωποι με τα οικονομικά, αλλά ήθελε να αποκτήσει οικογένεια. Ανυπομονούσε για το μέλλον του. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη», πρόσθεσε ο Μάντσεν. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία στη Χονολουλού, ο Χάντσον πέθανε από πυροβολισμό στο κεφάλι και οι τοπικές αρχές έχουν χαρακτηρίσει αυτοκτονία τον θάνατό του. Ο 26χρονος ζούσε στη Χαβάη με τη σύζυγό του Κάρλι. 

Ο Μάικλ Μάντσεν επεσήμανε παράλληλα ότι έχει ζητήσει πλήρη έρευνα από τον στρατό, για τον θάνατο του γιου του, ο οποίος ήταν λοχίας. Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι αξιωματικοί και μέλη των ενόπλων δυνάμεων τον «εξευτέλιζαν», επειδή χρειαζόταν ψυχοθεραπεία, κάτι που τον έκανε να πάψει να αναζητά βοήθεια για ζητήματα ψυχικής υγείας, τα οποία είχε κρατήσει κρυφά. 

Ο Χάντσον ήταν το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει ο Μάικλ Μάντσεν με τη σύζυγό του, ΝτιΑνα. Ο ηθοποιός έχει άλλους δύο γιους, από την πρώην σύντροφό του Τζανίν Μπισινιάνο. Ο Κουέντιν Ταραντίνο, με τον οποίο ο Μάντσεν έχει συνεργαστεί σε πολλές ταινίες, ήταν ο νονός του Χάντσον και ενός ακόμη γιου του ηθοποιού, σύμφωνα με το IMDb. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογία

Διεθνή / Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογίας

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκαν προσωπικότητες της τεχνολογίας όπως ο Τιμ Κουκ της Apple, ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia και ο Σαμ Άλτμαν της OpenAI, αλλά και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες προελαύνουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Διεθνή / Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Κάτοικοι ανέφεραν ότι η προέλαση του στρατού ακολούθησε σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε κτίρια και κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι φαίνεται να προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή
LIFO NEWSROOM
Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διεθνή / Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Στη διάρκεια της συνάντησης έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο, με έμφαση στη θρησκευτική ελευθερία και την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Διεθνή / Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Μετά την υποδοχή του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή καλωσορίσματος με τον βασιλιά και τη βασίλισσα
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM