Βρήκε την 11χρονη κόρη του στραγγαλισμένη κάτω από το κρεβάτι της- «Πολύ βίαιο έγκλημα» λέει η αστυνομία

Τέξας: Βρήκε την 11χρονη κόρη του στραγγαλισμένη κάτω από το κρεβάτι Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Αποτροπιασμό προκαλεί στο Τέξας η σεξουαλική κακοποίηση και ο στραγγαλισμός ενός 11χρονου κοριτσιού την ώρα που ο πατέρας της βρισκόταν στη δουλειά. 

Ο πατέρας του 11χρονου κοριτσιού γυρνώντας από τη δουλειά, βρήκε το πτώμα του παιδιού του τυλιγμένο σε μια σακούλα σκουπιδιών μέσα στο καλάθι με τα άπλυτα κάτω από το κρεβάτι της. Οι αρχές τον ενημέρωσαν ότι πριν τη στραγγαλίσει ο δράστης την είχε ξυλοκοπήσει και κακοποιήσει σεξουαλικά. 

Ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη ότι ο πατέρας, Καρμέλο Γκονζάλες, προσπαθούσε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με την κόρη του, Μαρία Γκονζάλες, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τελικά, βρήκε το πτώμα του κοριτσιού τυλιγμένο σε μια σακούλα σκουπιδιών και χωμένο μέσα σε ένα καλάθι με άπλυτα κάτω από το ίδιο της το κρεβάτι.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Πασαντίνα Τζος Μπρούγκερ, έκανε λόγο για ένα «πολύ βίαιο έγκλημα».  Η νεκροψία έδειξε ότι η Μαρία είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση, θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και εν τέλει πέθανε από στραγγαλισμό.

Ο 32χρονος πατέρας, Καρμέλο Γκονζάλες, είχε μόλις φτάσει στη δουλειά του το περασμένο Σάββατο το πρωί όταν η Μαρία άρχισε να του στέλνει μήνυμα ότι κάποιος χτυπούσε την εξώπορτα του διαμερίσματός τους, δήλωσε η αστυνομία.

Ο πατέρας απάντησε με μήνυμα, λέγοντας στην κόρη του να μην ανοίξει την πόρτα. Εκείνη συμφώνησε λέγοντας στον πατέρα της ότι δεν θα άνοιγε την πόρτα και αντ’ αυτού θα έμενε στο κρεβάτι. Αλλά μετά από αυτό, ο Γκονζάλες δεν έλαβε ποτέ ενημέρωση από την κόρη του. «Τηλεφωνούσα και τηλεφωνούσα και τηλεφωνούσα», δήλωσε ο Γκονζάλες, στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KHOU11.

Κάλεσε τον αδελφό και τη νύφη του, που επίσης ζούσαν στο ίδιο συγκρότημα διαμερισμάτων. Ωστόσο, η θεία και ο θείος της Μαρίας δεν μπόρεσαν να τη βρουν καθώς έψαχναν το διαμέρισμα, με αποτέλεσμα ο Γκονζάλες να σπεύσει στη συνέχεια στο σπίτι από τη δουλειά και να βρει το πτώμα της κάτω από το κρεβάτι.

«Σε αυτό το στάδιο, δεν έχουμε κάποιον ύποπτο», δήλωσε ο αρχηγός Τζος Μπρούγκερ, σημειώνοντας ότι η αστυνομία δεν έχει υποψίες για τον Καρμέλο Γκονζάλες.

Με πληροφορίες από People, ΕΡΤ

-Εάν είστε επιζώσα βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ή trafficking ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω,  τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Ο Τσαρλς Σπένσερ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την περίφημη συνέντευξη Panorama του 1995 και τις τραγικές συνέπειες που θεωρεί ότι είχε στη ζωή της αδελφής του
LIFO NEWSROOM