«Από εδώ ο Μπάρναμπι Τζόις»: Η Άμπερ Χερντ έδωσε στο σκύλο της το όνομα του Αυστραλού αντιπροέδρου - Όμως, γιατί;

«Από εδώ ο Μπάρναμπι Τζόις»: Η Άμπερ Χερντ έδωσε στο σκύλο της το όνομα του Αυστραλού αντιπροέδρου - Όμως, γιατί; Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / TWITTER
0

Έξι χρόνια μετά τις απειλές του τότε υπουργού Αγροτικής Πολιτικής και σήμερα αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Μπάρναμπι Τζόις να θανατώσει τα σκυλιά του τότε ζεύγους Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ, η Χερντ φαίνεται πως είπε την τελευταία λέξη στη διένεξη.


Σήμερα, η ηθοποιός με μια φωτογραφία στο Twitter, παρουσίασε στους ακολούθους της ένα μεγάλο, λευκό σκυλί με κόκκινο μαντήλι, αναφέροντας: «Αυτό είναι το νέο μέλος της οικογένειας Χερντ, ο Μπάρναμπι Τζόις». 
 

Τον Μάιο του 2015, ο Τζόις έδωσε τελεσίγραφο στη Χερντ και τον Ντεπ οι οποίοι είχαν φέρει στην Αυστραλία τα δύο γιορκσάιρ τεριέ τους, Πίστολ και Μπου με το ιδιωτικό τους τζετ, χωρίς άδεια και δηλώνοντας ψευδώς πως δεν μετέφεραν μαζί τους ζώα: «Επιστροφή στις ΗΠΑ ή ευθανασία».

Ο Τζόις ήταν αμετακίνητος στο αίτημά του, λέγοντας πως ο νόμος είναι απαράβατος ακόμη και για κάποιον που έχει ψηφιστεί δύο φορές ως ο πιο σέξι άνδρας.

Τα δύο τεριέ πράγματι εστάλησαν πίσω στις ΗΠΑ και σε βάρος της Χερντ ασκήθηκαν δύο κατηγορίες, για παράνομη εισαγωγή σκυλιών στην Αυστραλία και επίδειξη ψευδών εγγράφων. 


Το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν τον Απρίλιο του 2016 όταν Χερντ και Ντεπ δήλωσαν ένοχοι στις κατηγορίες για λαθρεμπόριο σκύλων. Η Χερντ πλήρωσε εγγύηση και οι δύο τους βιντεοσκόπησαν ένα βίντεο συγγνώμης, όπου εξηγούσαν πως «η Αυστραλία είναι ένας θησαυρός μοναδικής χλωρίδας και πανίδας», βίντεο που πολλοί συνέκριναν τότε με εκείνα ομήρων. 

Παρότι η δικαστική διένεξη είχε λήξει, η εχθρότητα παρέμεινε, με τον Ντεπ να χαρακτηρίζει κάποια στιγμή τον Τζόις έναν «ιδρωμένο κοιλαρά». 


Μετά το χωρισμό του ζεύγους, τους Πίστολ και Μπου κράτησε η Χερντ. 

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ