Αμερικανικό σχολείο έκανε φώτοσοπ στις φωτογραφίες του λευκώματος των τελειόφοιτων

Αμερικανικό σχολείο έκανε φώτοσοπ στις φωτογραφίες του λευκώματος των τελειόφοιτων Facebook Twitter
3

Λύκειο στην Πολιτεία της Γιούτα φαίνεται πως έκανε φώτοσοπ στις φωτογραφίες του λευκώματος των τελειόφοιτων μαθητών του για να μην φαίνεται "πολύ δέρμα", στο όνομα της σεμνότητας. Φαίνεται πως οι υπεύθυνοι του σχολείου Wasatch βρήκαν μερικές φωτογραφίες μαθητριών περισσότερο "σέξι" από το επιτρεπτό.

 

Αρκετοί μαθητές είδαν αλλαγές στις φωτογραφίες τους. Σε μερικές περιπτώσεις έντονες αλλαγές που "βγάζουν μάτι" και σε άλλες λιγότερο ευδιάκριτες. Προστέθηκαν μανίκια σε μπλουζάκια, καλύφθηκαν μπούστα, σβήστηκαν τατουάζ κ.ά. Αυτό όμως που εκνεύρισε περισσότερο τις μαθήτριες είναι οι αλλαγές έγιναν τυχαία και όχι σε όλες τις κοπέλες που φόρεσαν συγκεκριμένα "αποκαλυπτικά" ρούχα.

Η διεύθυνση του σχολείου υπερασπίστηκε τις αλλαγές στις φωτογραφίες και θύμισε στις μαθήτριες ότι υπήρχε dress code για την φωτογράφιση και συγκεκριμένη ταμπέλα που προειδοποιούσε για αλλαγές στις φωτογραφίες σε περίπτωση που δεν καλύπτονταν τα στάνταρ του σχολείου.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα «κόβει» τις επενδύσεις και οι 75 φτωχότερες χώρες του πλανήτη τρέχουν να αποπληρώσουν τα χρέη

Διεθνή / Η Κίνα «κόβει» τις επενδύσεις και οι 75 φτωχότερες χώρες του πλανήτη τρέχουν να αποπληρώσουν τα χρέη

Η χρηματοδότηση της Κίνας μέσω της Πρωτοβουλίας Belt and Road (BRI) έχει μειωθεί σημαντικά, προκαλώντας ανησυχία σε πολλές αναπτυσσόμενες χώρες που εξαρτώνται από αυτές τις επενδύσεις
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Διεθνή / ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Η κυβέρνηση Τραμπ παγώνει τα ραντεβού για φοιτητικές βίζες και εντείνει τον έλεγχο στα social media για αλλοδαπούς φοιτητές, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM