Αεροσκάφος έχασε τροχό κατά την απογείωση - Βίντεο από το αεροδρόμιο στην Ιταλία

Αεροσκάφος έχασε τροχό κατά την απογείωση από αεροδρόμιο στην Ιταλία Facebook Twitter
0

Αεροσκάφος Boeing έχασε έναν τροχό κατά τη διάρκεια της απογείωσής του από το αεροδρόμιο Ταράντο της Ιταλίας.

Ο τροχός των περίπου 100 κιλών προσέκρουσε στο έδαφος και εντοπίστηκε σε κοντινό αμπελώνα εκτός αεροδρομίου

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγα δευτερόλεπτα μετά την απογείωση της πτήσης, που ευτυχώς προσγειώθηκε με ασφάλεια στις ΗΠΑ. 

«Μια πτήση μεταφοράς εμπορευμάτων Dreamlifter της Atlas Air προσγειώθηκε με ασφάλεια νωρίτερα σήμερα στο διεθνές αεροδρόμιο του Τσάρλεστον, αφού έχασε έναν τροχό από το σύστημα προσγείωσης κατά την απογείωσή του». 

Το αεροπλάνο μετέφερε μια επιβατική άτρακτο Boeing 787, σύμφωνα με το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Corriere della Sera.

Οι ερευνητές της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας Πτήσεων (ANSV) εξετάζουν το δυστύχημα και θα αποφασίσουν αν θα ξεκινήσουν επίσημη έρευνα.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Διεθνή / Συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρει πως ενθαρρύνει τον γενικό Γραμματέα να κινηθεί «προς την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο μία δίκαιη και διαρκή ρύθμιση του Κυπριακού»
LIFO NEWSROOM
ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM