Νέα Υόρκη: 33χρονος εκατομμυριούχος βρέθηκε διαμελισμένος στο διαμέρισμά του

Νέα Υόρκη: 33χρονος εκατομμυριούχος βρέθηκε διαμελισμένος στο διαμέρισμά του Facebook Twitter
0

Ένας 33χρονος εκατομμυριούχος, CEO νεοσύστατης και επιτυχημένης εταιρείας, βρέθηκε διαμελισμένος σε πολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε πως ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα του Μανχάταν ενώ η ίδια πηγή τον αναγνώρισε ως τον εκατομμυριούχο επιχειρηματία Φαχίμ Σαλέχ (Fahim Saleh), CEO της startup τεχνολογίας Gokada.

View this post on Instagram

I am G Man @gokadang

A post shared by Fahim Saleh (@fahims) on

Ο Σαλέχ καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας για τελευταία φορά το απόγευμα της Δευτέρας, να μπαίνει στο ασανσέρ του κτηρίου κατοικιών.

Ένας άνδρας ντυμένος στρα μαύρα -που, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του 33χρονου- φαίνεται να μπαίνει μαζί του στο ασανσέρ - το οποίο κατέληξε απ' ευθείας στον όροφο του Σαλέχ.

Μέσα στο διαμέρισμα που μόλις πέρυσι αγόρασε για 2,25 εκατ.δολάρια, πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης άρχισε να του επιτίθεται. Όταν πια η αδερφή του Σαλέχ μπήκε στο διαμέρισμα, βρέθηκε μπροστά στο ακέφαλο και διαμελισμένο κορμό του, ενώ άλλα μέλη του σώματός του ήταν μέσα σε ξεχωριστές σακούλες.

View this post on Instagram

My home ♥️ #nyc

A post shared by Fahim Saleh (@fahims) on


Στο σημείο βρέθηκε ένα ηλεκτρικό πριόνι που, μάλιστα, ήταν ακόμα στην πρίζα και ο άγνωστος είχε αφήσει εξοπλισμό και σύνεργα καθαριότητας πίσω του, που υποδεικνύει πως κάτι τον έτρεψε σε φυγή.


Οι ερευνητές εκτιμούν πως ήταν η αδερφή του θύματος -που εμφανίστηκε απρόσμενα στο διαμέρισμα, αναζητώντας τον αδερφό της- που διέκοψε τον διαμελισμό και ανάγκασε τον δολοφόνο να φύγει εσπευσμένα πιθανότατα από την έξοδο κινδύνου.


Προς το παρόν, οι αρχές έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που ίσως έχουν καταγράψει την είσοδο ή την έξοδο του δολοφόνου.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμα καταλήξει ως προς το κίνητρο της δολοφονίας.

Γιος μεταναστών από το Μπαγκλαντές, ο Σαλέχ ως μαθητής ακόμα ίδρυσε την PrankDial.com, μια ιστοσελίδα με προηχογραφημένες φάρσες που, όπως έγραφε το 2018, του απέφερε πάνω από 10 εκατ. δολάρια. Συνέχισε να συστήνει και να πουλά ιστοσελίδες κατά τη διάρκεια των νεανικών και φοιτητικών χρόνων στο πανεπιστήμιο Μπέντλεϊ.

Προσφάτως, είχε ιδρύσει την Adventur Capital που επένδυε σε start up που ασχολούνται με τις μεταφορές σε χώρες όπως το Μπαγκλαντές και η Κολομβία.

Στο ίδιο μήκος κύματος είχε ιδρύσει και την Gokada που σε λίγο καιρό είχε προσλάβει πάνω από 800 οδηγούς και είχε κέρδη άνω των 5 εκατ. δολαρίων, μέχρι τη στιγμή που «χτύπησε» η πανδημία του κορωνοϊού.

Με πληροφορίες από CNN/New York Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ