Μόνος και περίλυπος μετά την Τάλσα: Τα social media σχολιάζουν το «Walk of Shame» του Τραμπ

Μόνος και περίλυπος μετά την Τάλσα: Τα social media σχολιάζουν το «Walk of Shame» του Τραμπ Facebook Twitter
0

Η εικόνα ενός απογοητευμένου και μόνου Τραμπ, με λυμένη γραβάτα και περίλυπο ύφος, που επιστρέφει από την Τἀλσα, μετά την καταστροφική προεκλογική συγκέντρωση, ασφαλώς και δεν πέρασε απαρατήρητη από τα social media.

Οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάσουν το κάθε άλλο παρά συνηθισμένο ύφος του προέδρου.

Το βίντεο με τον Τραμπ να κατεβαίνει από το προεδρικό ελικόπτερο, φανερά εξαντλημένος και αποκαρδιωμένος, επιστρέφοντας στην Ουάσινγκτον, είναι χαρακτηριστικό της διάθεσης στον Λευκό Οίκο. Μάλιστα, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης «βάφτισαν» τη μικρή αυτή διαδρομή από τα σκαλοπάτια του ελικοπτέρου έως τον Λευκό Οίκο «walk of shame» (σε αντιπαραβολή με το «walk of fame»). 

«Ποιος δείχνει την ήττα του καλύτερα» αναρωτιέται ένας χρήστης παρουσιάζοντας τον Τραμπ δίπλα στον Ναπολέοντα Βοναπάρτη. 

Άλλοι «έντυσαν» τη άφιξη του προέδρου με τραγούδια όπως "I Want To Know What Love Is" των Foreigner, το "Sound of Silence" των Simon & Garfunkel , το Everybody Hurts Sometimes των REM και το Creep των Radiohead.

 
«Αυτό είναι το ύφος της ήττας. Αυτό είναι το πραγματικό #WalkofShame. Αυτό είναι υπέροχο να το βλέπεις» γράφει κάποιος άλλος. 


Σήμερα το πρωί, πάντως, ο γραμματέας Τύπου τού Λευκού Οίκου επέμενε μέσω Φοξ Νιους πως ο Τραμπ ήταν ικανοποιημένος και σε πολύ καλή διάθεση επιστρέφοντας καθώς η συγκέντρωση ήταν «τεράστια επιτυχία».


Με την πανδημία κορωνοϊού να έχει κρατήσει τον Τραμπ μακριά από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις για μήνες, οι σύμβουλοί του φιλοδοξούσαν πως η ενέργεια του πλήθους στην Τάλσα, θα έδινε μια κάποια ώθηση στην «τραυματισμένη» (από τη διαχείριση του κορωνοϊού, τον κλυδωνισμό της οικονομίας, αλλά και τις οργισμένες διαδηλώσεις μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ) δημοτικότητα τού Τραμπ. Όμως, οι προσδοκίες τους διαψεύστηκαν.

Το πλήθος που συγκεντρώθηκε στην Τάλσα ήταν τρομακτικά κατώτερο των αρχικών προσδοκιών, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες, εξόργισε και απογοήτευσε τον πρόεδρο.

Με πληροφορίες από Guardian/People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ