Στο νοσοκομείο η Marianne Faithfull - Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Στο νοσοκομείο η Marianne Faithfull - Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό Facebook Twitter
Με κορωνοϊο νοσηλεύεται η Marianne Faithfull
0

Σε νοσοκομείο του Λονδίνου νοσηλεύεται η Βρετανίδα τραγουδίστρια Marianne Faithfull αφού βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Την είδηση επιβεβαίωσε η Republic Media με ανάρτηση στο Twitter. «Ο μάνατζερ της Marianne Faithfull  @ravard_francois επιβεβαίωσε ότι η Marianne λαμβάνει θεραπεία για την covid-19 σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και αντιδρά καλά στη θεραπεία. Της ευχόμαστε γρήγορη και πλήρη ανάρρωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα Penny Arcade, φίλη της 73χρονης Faithfull, έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook ότι η Βρετανίδα τραγουδίστρια διακομίστηκε στο νοσοκομείο τη Δευτέρα αφού παρουσίασε βήχα ενώ βρισκόταν σε καραντίνα.

Στο νοσοκομείο εμφάνισε πνευμονία, δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone η Arcade.

«Έχει ξεπεράσει και έχει επιβιώσει από τόσα πράγματα στη ζωή της, περιλαμβανομένου του να είναι η Marianne Faithfull, που θα ήταν τραγωδία αν χανόταν από έναν ιό», έγραψε η Suzanne Ventura, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Arcade.

H Faithfull, ηγετική φωνή στην παγκόσμια μουσική σκηνή,  έχει αντιμετωπίσει αρκετές ασθένειες τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της ηπατίτιδας C και του καρκίνου του μαστού, ενώ έχει παλέψει με την κατάχρηση ουσιών, μεταξύ των οποίων του εθισμού στην ηρωίνη, στις δεκαετίες '70 και '80.

H Βρετανία τραγουδίστρια  πρωτοεμφανίστηκε το 1964 στα 16 της με  το «Like Tears Go By», το οποίο φέρεται να είναι το πρώτο τραγούδι που έγραψαν ποτέ οι Mick Jagger και Keith Richards των Rolling Stones.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ/Variety

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Διεθνή / Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Η επιστροφή εκτοπισμένων στη Συρία φέρνει νέες τραγωδίες: εγκαταλελειμμένα εκρηκτικά σκοτώνουν παιδιά και ενήλικες στο Mrei’iyeh, καθιστώντας την εκκαθάριση νάρκων άμεση προτεραιότητα για την ανοικοδόμηση
LIFO NEWSROOM
Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Διεθνή / Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Η έλλειψη έγκρισης του χάφνιου και ζιρκονίου στους κανονισμούς ΕΕ απειλεί το 90% των θερμοσιφώνων και τα νοικοκυριά κινδυνεύουν με αυξημένα κόστη και περιορισμένη πρόσβαση σε ζεστό νερό από το 2027
LIFO NEWSROOM
Ο Βασιλιάς Κάρολος βγάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Διεθνή / Ο Βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Ο βασιλιάς Κάρολος δηλώνει ότι θέλει να εμπνεύσει ένα «αίσθημα αποφασιστικότητας» για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς ανακοινώνονται λεπτομέρειες για το νέο του ντοκιμαντέρ
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Διεθνή / Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε: «Το να θέτουμε την τεχνητή νοημοσύνη σε προτεραιότητα σημαίνει επίσης να θέτουμε την ασφάλεια σε προτεραιότητα»
LIFO NEWSROOM
Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Ο Τούρκος πρόεδρος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος «επέδειξε την απαραίτητη πολιτική βούληση για να ενθαρρύνει την ισραηλινή κυβέρνηση»
LIFO NEWSROOM