ΗΠΑ: Ράπερ πλήρωσε για να σκοτώσουν τη μητέρα του -Καταδικάστηκε σε 99 χρόνια φυλάκιση

ΗΠΑ: Ράπερ πλήρωσε για να σκοτώσουν τη μητέρα του -Καταδικάστηκε σε 99 χρόνια φυλάκιση Facebook Twitter
Ράπερ έδωσε εντολή για τη δολοφονία της μητέρας του (Πηγή φωτό BBC/ Chicago Police)
0

Ένας επίδοξος ράπερ στις ΗΠΑ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 99 ετών, γιατί πλήρωσε για τη δολοφονία της μητέρας του.

Ο 30χρονος Qaw'mane Wilson, ο οποίος έκανε μουσικές εμφανίσεις ως Young QC, προσέλαβε εκτελεστή για να σκοτώσει τη μητέρα του, Γιολάντα Χολμς, το 2012. Την Παρασκευή, δικαστήριο του Σικάγο καταδίκασε τον ράπερ, αλλά και τον εκτελεστή, τον Γιουτζίν Σπένσερ, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 100 ετών.

Ο Γουίλσον, 23 ετών όταν διέταξε τη δολοφονία της μητέρας του, έδωσε εντολή στον Σπένσερ να μπει στο διαμέρισμά της και να πυροβολήσει την άτυχη γυναίκα ενώ εκείνη κοιμόταν. Μετά τον θάνατο της γυναίκας που τον είχε φέρει στη ζωή, ο Γουίλσον άρχισε να «καθαρίζει» τους τραπεζικούς λογαριασμούς της.

Χρησιμοποίησε τα χρήματά της για να φτιάξει το αυτοκίνητο που εκείνη το είχε αγοράσει, ενώ σε μία από τις συναυλίες του πετούσε μετρητά στο κοινό. Όταν ρωτήθηκε αν είχε τίποτα να δηλώσει πριν από την ετυμηγορία, ο Γουίλσον απάντησε: «Θέλω απλά να πω ότι κανένας δεν αγαπούσε τη μητέρα του περισσότερο από εμένα. Ήταν ό,τι είχα. Αυτά».

«Η λέξη είναι μητροκτονία. Ό,τι κι αν ήθελε, η μητέρα του του το είχε δώσει. Αυτοκίνητο, δουλειά. Θα έλεγε κανείς ότι ήταν κακομαθημένος. Εκείνη του χάρισε τη ζωή και ήταν επιλογή δική του να της αφαιρέσει τη ζωή», είπε ο δικαστής Στάνλεϊ Σακς.

Με πληροφορίες από το BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Διεθνή / Gallup: Η αύξηση της θρησκευτικότητας στους νέους άνδρες αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των φύλων

Στις ΗΠΑ, το 42% των ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών δηλώνει ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική» για τους ίδιους, ποσοστό αυξημένο αισθητά από το 28% που καταγραφόταν το 2022-2023
THE LIFO TEAM