Η ποιήτρια της ορκωμοσίας Αμάντα Γκόρμαν υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων

Η ποιήτρια της ορκωμοσίας Αμάντα Γκόρμαν υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων Facebook Twitter
EPA
0

Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα από την εμφάνισή της στην τελετή ορκωμοσίας του προέδρου Τζο Μπάιντεν, η βραβευμένη ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν, υπέγραψε σε ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων του κόσμου. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN, η 22χρονη απόφοιτη του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, υπέγραψε συμβόλαιο με το IMG Models, το οποίο εκπροσωπεί, μεταξύ άλλων, την Κέιτ Μος και τη Ζιζέλ Μπούντχεν. Η Γκόρμαν ξεχώρισε κατά την τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, στις 20 Ιανουαρίου, όταν απήγγειλε το ποίημα «The Hill We Climb»

Πέρα όμως από την ερμηνεία της, εντυπωσίασε και με τις ενδυματολογικές της επιλογές, το κίτρινο παλτό της Miuccia Prada, την κόκκινη κορδέλα της Prada και τα κοσμήματα που φορούσε, τα οποία ήταν δώρο από την Όπρα Γουίνφρεϊ,  δημιουργίες των νεοϋορκέζων σχεδιαστών Of Rare Origin και του Έλληνα Νίκου Κούλη. 

Κατά τις ημέρες που βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος πραγματοποίησε μία σειρά από εμφανίσεις «υψηλού προφίλ». Έδωσε συνέντευξη στο CNN ενώ κατά την εμφάνισή της στο The Ellen DeGeneres Show, τη Τρίτη, η Έλεν Ντε Τζένερις, της έδωσε το «χρίσμα» για την προεδρία των ΗΠΑ, παρότι χρειάζονται ακόμη 13 χρόνια ώστε η Γκόρμαν να συμπληρώσει την ελάχιστη απαιτούμενη ηλικία για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Δύο υπό έκδοση βιβλία της Γκόρμαν βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες θέσεις στις λίστες του Amazon.

Στις τάξεις του IMG Models, πέρα από διάσημα μοντέλα, ανήκουν η Κρίσι Τέιγκεν και η Σελένα Γκόμεζ, αλλά κα μουσικοί, ηθοποιοί και αστέρες του αθλητισμού όπως η Ναόμι Οζάκα. Το πρακτορείο θα εξασφαλίζει τη συμμετοχή της Γκόρμαν σε περιοδικά και θα αναζητά ευκαιρίες ώστε η νεαρή ποιήτρια να αρθρογραφεί για θέματα μόδας και ομορφιάς. 

Αν και η Γκόρμαν δεν έχει προβεί σε δηλώσεις σχετικά με τη συμφωνία, είχε μιλήσει στη Vogue για το ενδιαφέρον της για τη μόδα. Στη συνέντευξη, που είχε δημοσιευθεί λίγο πριν την ορκωμοσία, η Γκόρμαν είχε αναφέρει πως η μόδα σημαίνει πολλά για εκείνη, ενώ είχε προαναγγείλει πως το ντύσιμό της κατά την τελετή θα αντανακλά «τους δικούς της συμβολισμούς». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM