«Dynamite»: Το πρώτο αγγλόφωνο τραγούδι των BTS- Πάνω από 57 εκατ. views σε 12 ώρες

«Dynamite»: Το πρώτο αγγλόφωνο τραγούδι των BTS- Πάνω από 57 εκατ. views σε 12 ώρες Facebook Twitter
0

«Δυναμίτης» αποδείχθηκε το νέο single των BTS, το οποίο προκάλεσε «έκρηξη» στο YouTube, δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο του.

Το συγκρότημα της k-pop με τους φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο ανάρτησε στο YouTube το πρώτο απόλυτα αγγλόφωνο single του. Μέσα σε 12 ώρες το «Dynamite» είχε περισσότερα από 57 εκατομμύρια views.

Το νέο single έρχεται έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ των BTS, το «Map of the Soul:7». Στο «Dynamite» το boy band τραγουδά για «τη χαρά και την αυτοπεποίθηση, εκτιμώντας τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή πραγματικά πολύτιμη και ιδιαίτερη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στόχος τους είναι να φέρουν το «ένα νέο κύμα ενέργειας που είναι τόσο αναγκαίο για την αναζωογόνηση της παγκόσμιας κοινότητας εν μέσω του κορωνοϊού».

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ