Ο Κάνιε Γουέστ λέει πως τα εμβόλια είναι το «σημάδι του αντίχριστου» και πως είναι κατά των αμβλώσεων

Ο Κάνιε Γουέστ λέει πως τα εμβόλια είναι το «σημάδι του αντίχριστου» και πως είναι κατά των αμβλώσεων Facebook Twitter
0

Ο Κάνιε Γουέστ αποκάλυψε περισσότερες από τις θέσεις της πολιτικής που θα υιοθετήσει στην προσπάθειά του να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ το Νοέμβριο, δηλώνοντας κατά των αμβλώσεων, δύσπιστος με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και πως επιθυμεί να επιστρέψει τον «φόβο και την αγάπη του Θεού» στην εκπαίδευση.

Ο Γουέστ έχασε την προθεσμία για υποβολή της υποψηφιότητάς του σε πολλές πολιτείες, αλλά υποστήριξε ότι θα μπορούσε να προστεθεί με καθυστέρηση λόγω του κορωνοϊού. Σύμβουλοι του Γουέστ, είναι μεταξύ άλλων η σύζυγός του, η Κιμ Καρντάσιαν και ο ιδρυτής της Tesla, Έλον Μασκ για τον οποίο ο μουσικός είπε: «Του πρότεινα να είναι ο επικεφαλής του διαστημικού μας προγράμματος».

Ο Γουέστ είπε ότι αν επρόκειτο να κερδίσει - είτε το 2020 είτε το 2024, το έτος στο οποίο προηγουμένως υπαινίχθηκε ότι θα κατέβαινε υποψήφιος - θα ήταν ένα «ραντεβού του Θεού». Επαίνεσε τον Ντόναλντ Τραμπ ως «πρόεδρος που επέτρεψε στον Θεό να συνεχίσει να συμμετέχει στη συζήτηση». Στη συνέντευξή του στο Forbes, είπε πως είναι κατά των αμβλώσεων και πως το κάνει επειδή αυτός είναι «ο λόγος της Βίβλου».

Όσον αφορά την ανάπτυξη ενός εμβολίου Covid-19, είπε: «Είναι τόσο πολλά από τα παιδιά μας που εμβολιάζονται και παραλύουν...Έτσι, όταν λένε ότι ο τρόπος που θα διορθώσουμε τον κορωνοϊό είναι με ένα εμβόλιο, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός. Αυτό είναι το σημάδι του θηρίου (αντίχριστου). Θέλουν να βάλουν τσιπ μέσα μας, θέλουν να κάνουν ότι μπορούν για να μην μπορούμε να διασχίσουμε τις πύλες του ουρανού». Πρόσθεσε ότι «Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε πράγματα που εξοργίζουν τον Θεό».

Είπε επίσης ότι σκοπεύει να τερματίσει την αστυνομική βία, αλλά πρόσθεσε ότι «οι αστυνομικοί είναι επίσης άνθρωποι» και ότι αντιτίθεται στη θανατική ποινή.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM
Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Πολιτισμός / Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Παρά την αναγκαστική μεταφορά στο μουσείο, η τελετή διατήρησε τα καθιερωμένα τελετουργικά, δηλαδή τις χορογραφημένες κινήσεις των «ιερειών» και των κουρών, καθώς και απαγγελίες στην ελληνική γλώσσα
LIFO NEWSROOM
Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Πολιτισμός / Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Εξερευνώντας τη σημασία της μορφής της Αφροδίτης από την Παλαιολιθική περίοδο μέχρι σήμερα, το έργο θα φιλοξενηθεί από τις 19 Μαρτίου ως τις 31 Αυγούστου 2026 στο Μέγαρο Σταθάτου μαζί με δέκα αντίγραφα ειδωλίων «Αφροδίτης» της Ανώτερης παλαιολιθικής περιόδου
LIFO NEWSROOM
Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη, και μια ιδιαίτερη ρομαντική κομεντί ξεχωρίζουν από την κινηματογραφική σοδειά αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ