H Γκουίνεθ Πάλτροου λανσάρει κεριά «με τη μυρωδιά του οργασμού της»

H Γκουίνεθ Πάλτροου λανσάρει κεριά «με τη μυρωδιά του οργασμού της» Facebook Twitter
0

Τίποτα δεν σταματά το... επιχειρηματικό δαιμόνιο της Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία ήδη διαφημίζει το νέο προϊόν της, που δεν είναι άλλο από "κεριά με τη μυρωδιά του οργασμού της". 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός και ιδιοκτήτρια του Goop προκαλεί συζητήσεις με το λανσάρισμα της σειράς κεριών της, αφού πριν από λίγο καιρό είχε προχωρήσει σε μία παρόμοια κίνηση, η οποία, προφανώς πέτυχε επιχειρηματικά, αν κρίνει κανείς από την εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, το online κατάστημά της, είδε αυτή τη νέα σειρά κεριών που φέρει το όνομα "Smells like my orgasm" να γίνεται ανάρπαστη. Όπως εξήγησε, μιλώντας και στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον από το σαλόνι του σπιτιού της, ο τίτλος της σειράς κεριών πρακτικά ήταν ένα αστείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“This smell like my orgasm” Questo profuma come il mio orgasmo.. Nuovo prodotto di @gwynethpaltrow #profumo #orgasmo #actor #business #fun 🇺🇸😜 She’s crazy...😂😂😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DJ RINGO OFFICIAL (@ringodj) στις

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε και στον Τζίμι Κίμελ για την κυκλοφορία του νέου κεριού της, μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της.

«Αυτή η σειρά ήταν απλώς η ιδανική συνέχεια για τα κεριά μας και πρόκειται για μυρωδιά που προέρχεται από μείγμα τάρτας γκρέιπφρουτ, νερόλι και ώριμα μούρα cassis αναμεμειγμένα με τσάι πυρίτιδας και τούρκικο τριαντάφυλλο, απόλυτα ιδανικά για ένα άρωμα που είναι σέξι, εκπληκτικό και άγρια εθιστικό», εξήγησε η ηθοποιός και επιχειρηματίας. 

Η ίδια φρόντισε μάλιστα να δωρίσει και στον παρουσιαστή ένα τέτοιο κερί με την παραίνεση να το χαρίσει στη σύζυγο του, προφανώς αδιαφορώντας για τη σκληρή κριτική που εδώ και χρόνια δέχεται για τα προϊόντα που λανσάρει, αλλά και ενίοτε για την επικινδυνότητά τους.  

Με στοιχεία από το Vanity Fair 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM