Η Κόρτνεϊ Κοξ μίλησε για το reunion των Friends: «Θα περάσουμε τέλεια»

Η Κόρτνεϊ Κοξ μίλησε για το reunion των Friends: «Θα περάσουμε τέλεια» Facebook Twitter
1

Η Κόρτνεϊ Κοξ ανυπομονεί να συναντηθεί ξανά τηλεοπτικά με τα αγαπημένα της Φιλαράκια και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το πολυσυζητημένο reunion.

Μιλώντας με τον κωμικό Κέβιν Νίλον στην διαδικτυακή εκπομπή του Hiking with Kevin, η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε τα συναισθήματά της ενόψει του τηλεοπτικού reunion των Friends στο HBO Max. 

«Το συναρπαστικό είναι πως θα βρεθούμε όλοι μαζί για πρώτη φορά, σε ένα δωμάτιο, και βασικά θα μιλάμε για το σόου, είμαι τόσο ενθουσιασμένη», δήλωσε η Κοξ. «Θα περάσουμε τέλεια, θα είναι καταπληκτικά. Βασικά δεν το έχει κάνει κανείς μας, να καθίσουμε εκεί, να μιλήσουμε γι' αυτό και να θυμηθούμε την απίστευτη εμπειρία που είχαμε. Θα είναι φανταστικά», συνέχισε η ίδια.

 

Το HBO Max επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα πως οι Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι, Ντέιβιντ Σουίμερ, Τζένιφερ Άνιστον και Ματ ΛεΜπλάνκ θα βρεθούν ξανά μαζί για να συζητήσουν για Τα Φιλαράκια. Το σπέσιαλ επεισόδιο, που δεν θα έχει σενάριο, μαζί με όλα τα υπόλοιπα 236 επεισόδια της σειρά, θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του HBO Max τον Μάιο του 2020.

Για να ανακοινώσουν το reunion τους, οι Μόνικα, Φοίβη, Τσάντλερ, Ρος και Ρέιτσελ δημοσίευσαν όλοι την ίδια φωτογραφία στο Instagram ενώ ο Τζόι ήταν ο μοναδικός που διαφοροποιήθηκε, ποστάροντας μια παλιότερη ομαδική τους φωτογραφία. «Συμβαίνει..»έγραψαν όλα Τα Φιλαράκια στην λεζάντα.

View this post on Instagram

It’s happening... ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on



Εκτός από την προσωπική σημασία που έχει για εκείνη, η ηθοποιός αναγνώρισε επίσης τον αντίκτυπο των Friends στους τηλεθεατές. «Είμαι κατενθουσιασμένη που βρέθηκα σε ένα σόου μέσω του οποίου κόσμος έμαθε να μιλά αγγλικά, απλώς επειδή το παρακολουθούσαν. Άγγιξε τις ζωές τόσων ανθρώπων», είπε η ίδια.

Ωστόσο, για την 55χρονη ηθοποιό, το «απόλυτο» reunion έγινε τον περασμένο Οκτώβριο όταν βρέθηκαν όλοι μαζί σε σπίτι για δείπνο. «Το ιδανικό για μένα -και βασικά μόλις πρόσφατα το κάναμε αυτό και χρειάστηκε πάρα πολύ καιρό. Δεν ξέρω πόσα χρόνια είχαν περάσει, ίσως 15, καταφέραμε επιτέλους να βρεθούμε όλοι μαζί για φαγητό. Και όταν μαζευόμαστε, δηλαδή ποτέ...βασικά δεν γίνεται πολύ συχνά, ίσως δυο φορές από τότε που τελείωσε η σειρά- έχει πάρα πολλή πλάκα. Γελάμε τόσο πολύ», αποκάλυψε η Κοξ.

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on


Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"....οι Μόνικα, Φοίβη, Τσάντλερ, Ρος και Ρέιτσελ δημοσίευσαν όλοι την ίδια φωτογραφία στο Instagram ενώ ο Τζόι ήταν ο μοναδικός που διαφοροποιήθηκε, ποστάροντας μια παλιότερη ομαδική τους φωτογραφία..."καλα, δεν το λες και παλιοτερη ομαδικη τους φωτογραφια, το στιγμιοτυπο απο το MASH, στρατιωτικη σειρα του 80...