Ο Μπραντ Πιτ αυτοσαρκάζεται: «Η προσωπική μου ζωή είναι μια καταστροφή»

Ο Μπραντ Πιτ αυτοσαρκάζεται: «Η προσωπική μου ζωή είναι μια καταστροφή» Facebook Twitter
0

Ο Μπραντ Πιτ ξέρει σίγουρα να αυτοσαρκάζεται, κάτι που απέδειξε ξανά σε ένα podcast με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μετά την πολυσυζητημένη ομιλία του στις Χρυσές Σφαίρες. 

Ο κωμικός Μαρκ Μαρόν ρώτησε τους δυο ηθοποιούς για την στιγμή που θεώρησαν πως άρχισαν να υπερέχουν στην καριέρα τους, με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να απαντά πως ήταν «μετά από μια ταινία που την έλεγαν "Τιτανικό", όταν μια μέρα παρατήρησε πως τον ακολουθούν τέσσερα μαύρα SUV».

Βέβαια πρόσθεσε στη συνέχεια πως πλέον αυτό δεν συμβαίνει τόσο συχνά, κάτι που εξέπληξε τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος σχολίασε: «Δεν συμβαίνει; Νιώθω λίγο απογοητευμένος μαζί σου. Εγώ βασικά είμαι κατεξοχήν τροφή για τα κουτσομπολίστικα. Δεν ξέρω, ίσως λόγω της προσωπικής μου ζωής που είναι μια καταστροφή».

Ο 56χρονος ηθοποιός είχε κάνει ένα παρόμοιο σχόλιο στην ευχαριστήρια ομιλία του στις Χρυσές Σφαίρες, όπου βραβεύτηκε για το «Once Upon a Time... in Hollywood». «Ήθελα να φέρω μαζί την μητέρα μου αλλά δεν μπορούσα, επειδή όποιος σταθεί δίπλα μου, λένε πως έχω σχέση μαζί του. Και αυτό θα ήταν πολύ αμήχανο», είπε χαρακτηριστικά.

Στο κοινό βρισκόταν και η πρώην σύζυγός του, Τζένιφερ Άνιστον, που ακούγοντας το σχόλιο ξέσπασε σε γέλια. Αργότερα στο κόκκινο χαλί, ο Μπραντ Πιτ αστειεύτηκε για την συνάντησή του μαζί της. «Πέτυχα την Τζεν, είναι καλή φίλη», είπε ο ίδιος, ενώ όταν του έδειξαν μια κοινή φωτογραφία τους από την τελετή βράβευσης, πρόσθεσε: «Το δεύτερο πιο σημαντικό reunion της χρονιάς; της; Καταλαβαίνω...Ήταν σκετς στα Φιλαράκια. Το έλεγαν αυτό».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM