Νεκρή βρέθηκε η 25χρονη τραγουδίστρια Sulli, σταρ της k-pop

Νεκρή βρέθηκε η 25χρονη τραγουδίστρια Sulli, σταρ της k-pop Facebook Twitter
0

Η 25χρονη τραγουδίστρια της k-pop, Sulli βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της κοντά στην Σεούλ, το μεσημέρι της Δευτέρας.


Ο μάνατζερ της, ο οποίος βρήκε το σώμα της νεαρής τραγουδίστριας στο διαμέρισμα της, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, ενώ έπειτα δήλωσε πως η Sulli, της οποία το πραγματικό όνομα ήταν Choi Jin-Ri, έπασχε από κατάθλιψη, με την αστυνομία να αποδίδει τα αίτια θανάτου της σε πιθανή αυτοχειρία. Οι έρευνες που ακολούθησαν δεν έχουν διαπιστώσει ακόμη κάποια ύποπτη ενέργεια ούτε έχουν βρει κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας.


Η Sulli ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί ηθοποιός το 2005, ενώ έγινε γνωστή από την συμμετοχή της, στην κοριτσίστικη κορεάτικη μπάντα «F(x)». Παρέμεινε στον χώρο της ηθοποιίας και του τραγουδιού μέχρι το 2014, όταν μίλησε δημόσια για το διαδικτυακό εκφοβισμό που είχε δεχθεί, προτού αφήσει την μπάντα το 2015 και επικεντρωθεί τελείως στη υποκριτική. Πρωταγωνίστησε στις ταινίες Real και Pirates, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του τηλεοπτικού σόου «Hotel Del Luna», με το όνομα της να έχει συνδεθεί με εκείνο του σόου «Persona» σε παραγωγή του Netflix.


Η Sulli απασχολούσε τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ συχνά γινόταν στόχος διαδικτυακού μπούλινγκ. Υπήρξε καλή φίλη του k-pop τραγουδιστή Jonghyun, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Δεκέμβριο του 2017. Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της στα ΜΜΕ ήταν για τις ανάγκες του σόου «The Night of Hate Comments», το οποίο καλεί αστέρες και διάσημους να μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες με τον διαδικτυακό εκφοβισμό.

Ο ξαφνικός χαμός της νεαρής τραγουδίστριας σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιους να χαρακτηρίζουν τον θάνατο της με «φόνο» και όχι με εκείνο αυτοχειρίας, ενώ άλλοι επισήμαναν τις συνεχόμενες διαδικτυακές επιθέσεις που δεχόταν κατά καιρούς. Από την άλλη, μερικοί δεν δίστασαν να συνδέσουν τον χαμό της με εκείνο του συναδέλφου και φίλου της, Jonghyun, σχολιάζοντας πως τώρα πια βρίσκεται σε ένα καλύτερο μέρος, παρέα μαζί του.

Με πληροφορίες από Variety 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM