ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

H Έλεν Ντε Τζενέρις κάθισε δίπλα στον Τζορτζ Μπους σε αγώνα πυροδοτώντας θύελλα σχολίων - Τι απαντά

H Έλεν Ντε Τζενέρις κάθισε δίπλα στον Τζορτζ Μπους σε αγώνα πυροδοτώντας θύελλα σχολίων - Τι απαντά Facebook Twitter
1

Για τη διαμάχη που ξέσπασε στα social media μίλησε η Έλεν Ντε Τζενέρις, όταν βρέθηκε να κάθεται δίπλα στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, σε αγώνα των Dallas Cowboys εναντίον των Green Bay Packers το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η διάσημη κωμικός εξηγώντας για το πώς βρέθηκε να κάθεται στις θέσεις των επισήμων δίπλα από τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο είπε ότι ήταν προσκεκλημένη της Σαρλότ Τζόουνς, κόρης του ιδιοκτήτη της ομάδας των Cowboys.

«Μπορεί να μην είναι σπουδαίο πράγμα για μία διασημότητα να πηγαίνει σε ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά για μένα είναι γιατί ποτέ δε φεύγω από το σπίτι μου. Βγαίνω μόνο για να πάω στο φαστ-φουντ οδηγώντας. κι εκεί βλέπω μόνο έναν άνθρωπο. Τέτοια είμαι» είπε η κωμικός.


«Υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι στο στάδιο στο Ντάλας όπου βρεθήκαμε γιατί μας κάλεσε η Σαρλότ Τζόουνς, κόρη του ιδιοκτήτη της ομάδας των Cowboys, και πήγαμε γιατί θέλουμε να διατηρούμε καλές σχέσεις με την οικογένεια», συνέχισε η Ντε Τζενέρις ξεσπώντας σε γέλια και συνέχισε «Καθίσαμε σε αυτές τις εντυπωσιακές θέσεις, γιατί βασικά δικό τους είναι το μέρος, και όπως ξέρετε έχει και πραγματικά εντυπωσιακούς φίλους».


Στη συνέχεια η κωμικός πρόβαλε το βίντεο όπου δείχνει αρχικά τη θέα από το γήπεδο, κι έπειτα γυρίζοντας προς τα δεξιά εμφανίζεται ο Τζορτζ Μπους που της χαμογελά. «Όταν λάβαμε την πρόσκληση ήξερα ότι θα είμαστε περιτριγυρισμένες από ανθρώπους με πολύ διαφορετικές απόψεις και ιδέες. Αλλά όσοι βρίσκονταν εκεί, ήταν για την ομάδα, κι εγώ βρέθηκα να πανηγυρίζω κρυφά για τους Packers ενώ καθόμουν στις κερκίδες των Cowboys, παρόλο που ο επιθετικός τους είναι πολύ καλός μου φίλος» συνέχισε η κωμικός.


«Κάποια στιγμή έδειξαν μία φωτογραφία μου και του Τζορζτ Μπους να γελάμε και πολλοί αναρωτήθηκαν τι θέλει μία ομοφυλόφιλη Φιλελεύθερη του Χόλυγουντ δίπλα από έναν Συντηρητικό ρεπουμπλικάνο πρόεδρο. Δεν πρόσεξαν καν ότι κρατάω το νέο iPhone 11» είπε η Έλεν Ντε Τζενέρις κάνοντας το κοινό να ξεσπά σε γέλια.


Στη συνέχεια η κωμικός έκανε αναφορά στα σχόλια που δέχτηκε μέσω Twitter, ωστόσο στάθηκε σε ένα το οποίο «λάτρεψε» όπως είπε. Το συγκεκριμένο tweet έλεγε «η Έλεν με τον Τζορτζ Μπους μαζί, με κάνουν να έχω ξανά πίστη στην Αμερική»


«Είμαι φίλη με πολύ κόσμο που δεν έχει μοιράζεται τις ίδιες ιδέες με εμένα. Είμαστε όλοι διαφορετικοί και είναι ΟΚ που είμαστε διαφορετικοί. Για παράδειγμα εγώ, δεν θέλω οι άνθρωποι να φορούν γούνες αλλά έχω φίλους ανθρώπους που φορούν γούνες. Δε σημαίνει ότι όταν δεν συμφωνώ με κάποιον ότι δεν μπορώ να είμαι φίλος μαζί του. Όταν λέω να είμαστε ευγενικοί ο ένας στον άλλο δεν εννοώ μόνο με τους ανθρώπους που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο που σκεφτόμαστε. Εννοώ να είμαστε ευγενικοί με όλους» κατέληξε η κωμικός.

 
Πολιτισμός
1

ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ

σχόλια

1 σχόλια