Η Τέιλορ Σουίφτ φοβάται - Αποκάλυψε πως έχει πάντα μαζί της στρατιωτικούς επιδέσμους

Η Τέιλορ Σουίφτ φοβάται - Αποκάλυψε πως έχει πάντα μαζί της στρατιωτικούς επιδέσμους Facebook Twitter
0

Η Τέιλορ Σουίφτ δήλωσε πως ζει υπό το καθεστώς φόβου και ότι ανησυχεί τόσο πολύ για την ασφάλειά της, που κουβαλά μαζί της στρατιωτικές επιδέσμους.

«Όταν έχει αρκετούς που σε παρακολουθούν και προσπαθούν να εισέλθουν στο σπίτι σου, προετοιμάζεσαι για κακά πράγματα», έγραψε η Τέλορ Σουίφτ σε μια στήλη στο Elle Magazine.

Πέρυσι, η ποπ σταρ κέρδισε τη δίκη για μια περιοριστική εντολή εναντίον άνδρα που οπλισμένος με μαχαίρι, προσπάθησε να εισέλθει στο σπίτι της.

Ένας άλλος άντρας συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο επειδή επιτέθηκε στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού με ένα φτυάρι.

Μια ακόμη περιοριστική εντολή εκδόθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, για έναν άλλο άντρα, που έστελνε επιστολές στις οποίες απειλούσε να τη βιάσει και να τη σκοτώσει.

Υπό το πρίσμα αυτών των περιστατικών, η Τέιλορ Σουίφτ παραδέχτηκε πως έχει μαζί της πάντα ειδικούς επιδέσμους τύπου QuikClot, οι οποίοι αντιμετωπίζουν άμεσα τραύματα πυροβολισμών ή μαχαιριές.

Ο φόβος για τη βίας επεκτάθηκε και στις συναυλίες της, πρόσθεσε.

«Μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ Αρένα και στο Βέγκας, ήμουν τρομοκρατημένη στην ιδέα της συναυλίας» είπε.

Μεταξύ άλλων, η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για την απενεργοποίηση σχολίων στους λογαριασμούς της στα social media και είπε πως το έκανε για την προστασία της ψυχικής υγείας της και για να μάθει να αγαπά το σώμα της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM