ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ποιος απείλησε τον ράπερ Tekashi 6ix9ine μέσα στη φυλακή

Ποιος απείλησε τον ράπερ Tekashi 6ix9ine μέσα στη φυλακή Facebook Twitter
0

Ο ράπερ Tekashi 6ix9ine αυτή τη στιγμή είναι έγκλειστος σε μια ομοσπονδιακή φυλακή στο Κουίνς στη Νέα Υόρκη αλλά νέες αποκαλύψεις γα το τι έγινε στην πρώτη φυλακή που οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο ράπερ αντιμετωπίζει τουλάχιστον 32 χρόνια φυλάκισης καθώς το κατηγορητήριο είναι εξαιρετικά βαρύ και περιλαμβάνει εκβιασμούς και συμμετοχή σε εγκληματική συμμορία.

Λίγες μέρες νωρίτερα ο ράπερ μεταφέρθηκε στο νέο του κελί καθώς κρίθηκε απαραίτητη η μεταγωγή του λόγω απειλών.

Αιτία ήταν μια τεταμένη αναμέτρηση στις 19 Νοεμβρίου στο Μητροπολιτικό Κέντρο κράτησης του Μπρούκλιν, αμέσως μετά την άρνηση των αρχών να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Το ΤΜΖ αναφέρει πως ο Tekashi, που κατηγορείται πως είναι μέλος της συμμορίας των 9 Trey Gangsta Bloods, αντιμετώπισε  απειλές από κρατουμένους που συνδέονται με τη συμμορία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι κρατούμενοι του είχαν ετοιμάσει μια όχι και τόσο θερμή υποδοχή και ένας από αυτούς τον «έλεγξε» για να δει αν είναι πραγματικό μέλος συμμορίας.

Το περιστατικό δεν πρόλαβε να γίνει πιο έντονο καθώς οι φύλακες επενέβησαν άμεσα για να προστατεύσουν τον Tekashi.

Ο δικηγόρος του, Lance Lazzaro, λέει ότι ο ράπερ «απειλείται στη φυλακή» και δήλωσε πως η μεταφορά του έγινε για λόγους ασφαλείας.

Οι πηγές ανέφεραν ότι ο Tekashi ζήτησε ειδικά να βρίσκεται σε μια μονάδα μακριά από μέλη της συμμορίας.

Ο ράπερ Tekashi 6ix9ine εμφανίστηκε στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα και δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ωστόσο η ημερομηνία της δίκης αργεί καθώς έχει οριστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου 2019 και μέχρι τότε φαίνεται πως θα παραμείνει υπό κράτηση.

Το TMZ ανέφερε ότι ο 22χρονος ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και ότι ο δικηγόρος του προσέφερε 750.000 δολάρια και κατ' οίκον περιορισμό.

Το αίτημα δεν έγινε δεκτό καθώς οι δικαστές θέλουν να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους με τον ράπερ ο οποίος έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις αρχές.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM