Οι διάσημοι που έκαναν unfollow στον Kanye West μετά το παραλήρημα στο Twitter

Οι διάσημοι που έκαναν unfollow στον Kanye West μετά το παραλήρημα στο Twitter Facebook Twitter
4

Πολιτική, φιλοσοφία και κοπλιμέντα για τον Τραμπ έφεραν σε δεινή θέση τον ράπερ Κanye West εδώ και δύο μέρες. Τα unfollow είναι πολλά και από διάσημους που υπήρξαν υποστηρικτές του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Kanye αποφάσισε να να εκφραστεί υπέρ του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν είναι καθόλου δημοφιλής στην καλλιτεχνική κοινότητα.

Ο ράπερ, μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της αμερικανικής ποπ κουλτούρας, με μηνύματα που προκάλεσαν αμηχανία, ενόχληση και μεγάλες συζητήσεις ξεσήκωσε μεγάλες αντιδράσεις εναντίον του.

Το γεγονός πως ο Τραμπ ανταποκρίθηκε προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση. Τι ακριβώς έγινε και γιατί σήμερα τα μίντια μετράνε τα unfollow; >>>εδώ.

Σύμφωνα με το Business Insider, το παραλήρημα του Kanye προκάλεσε μαζικά «αντίο» θαυμαστών του. Ανάμεσά τους όμως είναι και μερικοί πολύ ισχυροί σύμμαχοί του.

Drake, Rihanna και The Weeknd ήταν από τους πρώτους που σταμάτησαν να τον ακολουθούν στο Twitter.

Λίγες ώρες μετά η λίστα μεγάλωσε καθώς σε αυτήν προστέθηκαν οι Nicki Minaj, Justin Bieber, Katy Perry, Ariana Grande, Harry Styles, Jaden Smith, Snoop Dogg και Will.i.am. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα που χάθηκαν από τη λίστα.

Πολύ ενοχλημένη εμφανίζεται όμως και η σύζυγός του Κιμ Καρντάσιαν η οποία φέρεται να έσπευσε να του ζητήσει να ξεκαθαρίσει τη θέση του και η ίδια ανακοίνωσε μέσω Twitter πως οι απόψεις του Kanye δεν απηχούν και τις δικές της απόψεις.

Θα πρέπει ωστόσο να γίνει ξεκάθαρο πως η φήμη ότι ο West έχασε 9 εκατομμύρια ακολούθους σε μια μόνο μέρα δεν είναι αληθής. Ένα τεχνικό πρόβλημα εμφάνισε τον λογαριασμό του να πέφτει από τα 28 εκατ. στα στα 19, αλλά σύντομα διορθώθηκε και επιβεβαιώθηκε και από το Τwitter πως ο αριθμός αυτός δεν είναι σωστός.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM