Τραμπ, Κανιε Γουεστ και Κιμ Καρντάσιαν σε μια πολύ περίεργη ιντερνετική κατάσταση αγάπης

Τραμπ, Κανιε Γουεστ και Κιμ Καρντάσιαν σε μια πολύ περίεργη ιντερνετική κατάσταση αγάπης Facebook Twitter
2

Όσο τρελό και αν φαίνεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο ράπερ Κάνιε Γουέστ είχαν χθες ανταλλαγή φιλοφρονήσεων στο Twitter.

Η «επίθεση αγάπης» ξεκίνησε από τον Κάνιε ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σε μπαράζ μηνυμάτων στο Twitter και χθες αποφάσισε να στηρίξει τον πρόεδρο και να τον αποκαλέσει «αδελφό» του και «»δράκο ενέργειας»!

Μέσα σε λίγα λεπτά το ίντερνετ πήρε φωτιά, τα σχόλια ήταν χιλιάδες και τα κοπλιμέντα του ράπερ έφτασαν στα πρωτοσέλιδα με ποίκιλλα σχόλια. 

Σύντομα υπήρξε μια ακόμη ανατροπή που πυροδότησε ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις.

Ο πρόεδρος απάντησε και μάλιστα με μια έκφραση καθόλου συνηθισμένη...

Προφανώς ο ράπερ δέχτηκε άπειρα παράπονα από φανς για τη στήριξη στον πρόεδρο, ο οποίος για μεγάλη μερίδα κόσμου είναι «κόκκινο πανί». Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γουέστ είχε εκφραστεί θετικά καθώς εκτός από τη συνάντησή του με τον Τραμπ λίγο μετά τη νίκη του είχε εκφραστεί υπέρ του και κατά της Χίλαρι προεκλογικά.

Η μεταξύ τους αλληλεπίδραση συνεχίστηκε χθες και ήταν ακόμη ποιο περίεργη. Ο Κάνιε άρχισε κάπως διπλωματικά να εξηγεί πώς και γιατί εκφράζεται θετικά για τον Τραμπ και μεταξύ άλλων ανέφερε πως επί Ομπάμα δεν άλλαξε τίποτα στο Σικάγο, την πόλη της καταγωγής του.

Επίσης ο Κάνιε Γουέστ ανάρτησε  μια φωτογραφία του που φορά το καπελάκι που γράφει "Make America Great Again", το σύνθημα του υποψηφίου ρεπουμπλικανού κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας του 2016.

Και ο Τραμπ απάντησε πάλι!

Επίσης, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε εκ νέου σε μια υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Προσβλέποντας ίσως σε μια πολιτική καριέρα και ενδεχομένως στη διαδοχή του Ντόναλντ Τραμπ, ο Γουέστ ανάρτησε στο Twitter φωτογραφία από το πόστερ που δείχνει το πρόσωπό του, από πάνω το σύνθημα "Keep America Great" και από κάτω το hashtag #Kanye2024.

Μετά την ανάρτηση μηνυμάτων η Κιμ Καρντάσιαν προφανώς ενοχλήθηκε καθώς η ίδια έχει εκφραστεί κατά του Τραμπ και υπέρ της Χίλαρι. Επίσης θα σκέφτηκε πως αυτή η δημοσιότητα ήταν μάλλον αρνητική και μάλλον έσπευσε να σώσει την κατάσταση. Ο ίδιος ο Γουέστ αποκάλυψε πως τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να δώσει σαφείς εξηγήσεις, να διευκρινίσει ότι τα μηνύματα του Γουέστ εκφράζουν τις προσωπικές του και μόνο απόψεις και να πει ότι «δεν συμφωνεί με όλα όσα κάνει ο Τραμπ».

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τι εννοήτε "οσο τρελο κι αν φαίνεται;", δικος του δεν ήταν ο στιχος που μεσες ακρες ελεγε ότι η αλλη εγινε διασημη επειδη την "πηδηξε"; ποιοι ακριβως στιχοι του ανηκουν στην σφαίρα των δυτικων αξιων; αυτοι οι ναρκισιστικοι με του ποσο γαματος είναι; 'η μηπως επειδη είναι μαυρος και οι μαυροι δεν ψηφισαν Τραμπ;Ενας εγωκεντρικος ναρκισος είναι, βεβαια και αυτοι που τον διαγραψαν δεν είναι και ακλυτεροι απλα "γλυφουν" αλλου για να αυξησουν την δημοτητότητα τους κατα συνεπεια τα εκατομυρια τους.Αυτα είναι συνεπειες όταν τα ΜΜΕ προσκιμενα σε καθε πολιτικο χωρο ετρεχαν να δημοσιευσουν "αααα να και αυτος/η διασημος τα εβαλε με τον πολιτικο μας αντιπαλο" αγνοώντας ότι διασημος και πολιτικη παιδεια δεν είναι συνωνυμα. Τα ΜΜΕ καλλιεργήσανε την εντυπωση ότι οι καλλιτεχνες ήταν όλοι αντι-Τραμπ, τρομοκρατήσανε με χρηση κοινωνικου στιγματισμου τους διασημους που βιοπορίζονται με την δημοφιλία όχι μονο να μην "απεχουν" αλλα να περνουν ξεκαθαρη θεση κατα του Τραμπ. Ακομα και τους οικους μοδας τραμπουκισανε τα ΜΜΕ, "θα ντυσει την μελάνια;;;;αααααα! μποικοτ!μποικοτ!"....Τα κραταια ΜΜΕ δεν είναι τυχαίο που εχουν θεμα εμπιστοσυνης. Γενικα οι προοδευτκοι και τα εργαλεία τους ακομα δεν εχουν καταλαβει τα λαθη που καναν κατα την προεκλογικη περίοδο και ότι αυτα εχουν συνεπειες, τωρα που πεσατε απο τα συνεφα ξανανεβητε γιατί θα πρεπει να ξανα πεσετε, ξανα και ξανα και ξανα...