Απίστευτα εκνευρισμένη με την "Siri" την έξυπνη φωνητική βοηθό της Apple είναι η κορυφαία ερμηνεύτρια Barbra Streisand και απ' ό,τι φαίνεται έχει δίκιο, καθώς η γνώριμη φωνή που παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες στους κατόχους iPhone προφέρει λάθος το όνομα της τραγουδίστριας. 

 

Όπως εξομολογήθηκε η Streisand κατά τη διάρκεια συναυλιών της πριν από λίγο καιρό, η Siri όχι μόνο δεν έχει ιδέα πώς προφέρεται το επώνυμο της, αλλά το κακοποιεί με την προφορά της, συντηρώντας μία σύγχυση που αντιμετώπιζε η τραγουδίστρια από τα πρώτα βήματα της καριέρας της, σχετικά με το πώς προφέρεται το επίθετο της. 

 

"Προφέρει το επώνυμο μου λάθος. Εκφέρει το δεύτερο "s" σαν "z" και το αποτέλεσμα είναι να πιστεύει ο κόσμος ότι με λένε Στρέιζαντ με "ζήτα". Όμως, αυτό το δεύτερο σίγμα, προφέρεται απαλά, ως σίγμα φυσικά και όχι ως "ζήτα". Πώς λέμε "sand" (μτφ.: άμμος); Αυτό. Σε όλη την καριέρα μου αυτό το πράγμα επαναλαμβάνω", είπε η τραγουδίστρια και κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στο ΝΡR και ενώ είχε ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο εκνευρισμός της με τη "Siri".

 

Και ενώ θα μπορούσε να ανέχεται την "Siri" να προφέρει λάθος το επώνυμο της, η Streisand επέλεξε να πάρει τηλέφωνο τον Τim Cook, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple και να του ζητήσει να λύσει το πρόβλημα, προγραμματίζοντας εκ νέου τη "Siri" να λέει το όνομα της με τη σωστή προφορά. 

 

"Αυτό επιτέλους θα γίνει με το επόμενο update στις 30 Σεπτεμβρίου. Ελπίζω να το πει σωστά αυτή τη φορά και να με συναρπάσει", σχολίασε η Streisand, της οποίας το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου. Μέχρι τότε η "Siri" θα προφέρει λάθος το επώνυμο, συνεχίζοντας να την κάνει έξαλλη. 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr