Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο Απόστολος Λύτρας, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του για παραβίαση των περιοριστικών όρων η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Το πρωί ο Απόστολος Λύτρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή του, μετά τη μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για τον ξυλοδαρμό της. Ο κ. Λύτρας παραδόθηκε χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, δηλώνοντας πως μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε ότι αναζητούνταν από την αστυνομία. Αφού κρατήθηκε όλο το βράδυ στο Αστυνομικό τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας, για λόγους ασφαλείας, το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του, όπως ήταν αναμενόμενο. Αυτή την ώρα, ο κ. Λύτρας οδηγείται στο Τμήμα Μεταγωγών, ώσπου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να μεταφερθεί στις φυλακές Κουδαλλού.

Ο ίδιος, έχει το δικαίωμα -μετά από λίγο διάστημα- να ζητήσει αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους, κάτι που θα εξεταστεί είτε αν προσφύγει στο δικαστικό συμβούλιο είτε από την ανακρίτρια. «Έχω κάνει λάθος. Θα πληρώσω για την πράξη μου αλλά από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή. Φταίω, μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει γίνει άλλο περιστατικό τέτοιο στο παρελθόν. Υπάρχουν τα παιδιά. Δεν είναι η οικογενειακή η ευθύνη αλλά δική μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Λύτρας έξω από ΑΤ Παλλήνης. Το βράδυ της Τετάρτης, ο Απόστολος Λύτρας κατέθεσε κι εκείνος μήνυση κατά της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση. 

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ