Νέες αποκαλύψεις για το πώς η συνέχεια του Sex and the City 3 κατέληξε σε φιάσκο και για τους λόγους που η Κιμ Κατράλ αποσύρθηκε από το πρότζεκτ βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

 

Μια πηγή κοντά στην παραγωγή αποκαλύπτει στο E! έναν ακόμη λόγο από τους πολλούς που οδήγησαν στην κατάρρευση της ιδιαίτερα αναμενόμενης τρίτης κινηματογραφικής συνέχειας.

 

Σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους, δεν ήταν μόνο ο ολοσχερώς καταναγκαστικός θάνατος του Mr. Big που αποθάρρυνε την Κιμ Κατράλ να υπογράψει την τρίτη ταινία, αλλά και λεπτομέρειες στο σενάριο που είχε λάβει έγκριση.

 

«Η Κιμ ποτέ δεν ήθελε πραγματικά να κάνει την ταινία. Ήταν ένας συνδυασμός των οικονομικών και της κακής ιστορίας για τη Σαμάνθα. Ήταν ένα κακό σενάριο», λέει η πηγή απλά.

 

Τι έκανε το σενάριο τόσο κακό και γιατί στην Κατράλ δεν άρεσε καθόλου η σεξουαλική τροπή που έδινε μια σκηνή;

 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η «κύρια ιστορία» της Σαμάνθα περιστρέφονταν γύρω από τη σχέση της με τον 14χρονο γιο της Μιράντα, Μπράντι. Αυτό περιελάμβανε μια σκηνή αυνανισμού του αγοριού ενώ σε ένα άλλο σημείο ο Μπράντι συλλαμβάνεται να στέλνει φωτογραφίες του πέους του στη Σαμάνθα. Μια τέτοια συνέχεια στην ιστορία δεν άρεσε καθόλου στην Κιμ Κατράλ όπως όλα δείχνουν.

 

Επιπλέον, η Κιμ αισθάνονταν πως το έργο θα ήταν ασυνεπές με την εποχή και υπενθυμίζεται πως η ίδια είχε δηλώσει: «Νομίζω ότι το κλίμα άλλαξε: το να έχουμε τέσσερις γυναίκες να μιλάνε για ταξίδια αγορών και να ξοδεύουν 400 δολάρια για τα παπούτσια όταν οι άνθρωποι δυσκολεύονται να πληρώσουν για το φαγητό τους...»

 

Όπως και να έχει η απόσυρση της Κατράλ από το φιλμ προκάλεσε έναν «διετή» πόλεμο με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και έφερε σειρά αποκαλύψεων που οδήγησε σε ρήξη με πολύ γκόσιπ.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr