«Τον είδα μόνο στο The Bear» είπε ο Σπρίνγκστιν για τον Τζέρεμι Άλλεν Γουάιτ που θα τον υποδυθεί στην ταινία

Πρώτη ματιά στον Τζέρεμι Άλλεν Γουάιτ ως Μπρους Σπρίνγκστιν - Το σχόλιο του τραγουδιστή για την επιλογή Facebook Twitter
Φωτογραφία: Instagram/Variety, Mark Seliger/20th Century Studios)
0

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν μίλησε για πρώτη φορά για την επιλογή να τον ενσαρκώσει ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, στην πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία «Deliver Me From Nowhere».

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του Άλεν Γουάιτ στον ρόλο, καθώς τώρα ξεκινούν τα γυρίσματα της παραγωγής. Στο στιγμιότυπο, ο ηθοποιός του «The Bear», φαίνεται ελαφρώς σκυμμένος στην κλασσική πόζα του Σπρίνγκστιν, φορώντας κόκκινο καρό πουκάμισο και με τα χέρια χωμένα στις τσέπες ενός μαύρου δερμάτινου μπουφάν.

Έτσι, όταν «το αφεντικό» έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «The Telegraph», φυσικά και ρωτήθηκε αν «εγκρίνει» τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ ως τον άνθρωπο που θα τον υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη. Ο μεγάλος τραγουδιστής ομολόγησε ότι δε γνώριζε καλά τον ηθοποιό, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι ήταν καλή επιλογή.

«Τον είδα μόνο στο "The Bear" και ήξερα ότι ήταν ο σωστός τύπος, επειδή είχε αυτή τη ζωή μέσα του, αλλά είχε επίσης και μια αυτοπεποίθηση».

Τον Αύγουστο, ο Γουάιτ μίλησε για την προετοιμασία του για τον ρόλο εξηγώντας: «Είμαι πραγματικά τυχερός που υπάρχει τώρα μια ομάδα ανθρώπων που βοηθά νέους ηθοποιούς να απεικονίσουν αστέρες της ροκ. Έχω μια πολύ ταλαντούχα ομάδα ανθρώπων που με βοηθούν να προπονηθώ φωνητικά, μουσικά, για να προετοιμαστώ» τόνισε.

Ο 33χρονος ηθοποιός πρόσθεσε ότι ο Σπρίνγκστιν ήταν «πραγματικά υποστηρικτικός στο έργο του» και χαρακτήρισε το ροκ είδωλο «τον σπουδαιότερο τύπο».

Η ταινία για τη ζωή του Μπρους Σπρίνγκστιν, «Deliver Me From Nowhere», είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025, ενώ λίγους μήνες αργότερα αναμένεται και το «A Complete Unknown», μία βιογραφική ταινία για τον Μπομπ Ντίλαν με τον Τίμοθε Σάλαμε στον ρόλο του θρυλικού τραγουδοποιού. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Πολιτισμός / Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Η σταρ του Pose εμφανίζεται σε νέο βίντεο του Gender Liberation Movement, που μετατρέπει τον περίφημο cerulean μονόλογο της Μιράντα Πρίστλι σε καυστικό μάθημα για τη σχέση των τρανς δικαιωμάτων με την queer απελευθέρωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Πάνω από 200 συγγραφείς απέναντι στον Grasset: Η μεγάλη κρίση της γαλλικής λογοτεχνίας

Πολιτισμός / «Όχι» στον δισεκατομμυριούχο Μπολορέ: Εκατοντάδες συγγραφείς εγκαταλείπουν μαζικά τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset

Μετά την απομάκρυνση του Ολιβιέ Νορά από τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset, εκατοντάδες συγγραφείς δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν. Πίσω από την κρίση βρίσκεται η αυξανόμενη επιρροή του Βενσάν Μπολορέ, του ακροδεξιού δισεκατομμυριούχου που ελέγχει τον όμιλο Hachette Livre.
THE LIFO TEAM
Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Πολιτισμός / Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Η Άλεξ Κονσάνι, πρώτη τρανς γυναίκα στην επιτροπή οικοδεσποτών του Met Gala, εμφανίστηκε με δημιουργία Gucci του Ντέμνα, εμπνευσμένη από την Άνοιξη του Μποτιτσέλι, σε μια θεατρική μεταμόρφωση από λευκό σε μαύρο κύκνο.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, βγαίνουν σε δημοπρασία ποιήματα, χειρόγραφες σημειώσεις, γράμματα, σχέδια και προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε, φωτίζοντας τη γυναίκα πίσω από τον πιο ανθεκτικό μύθο του Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Πολιτισμός / Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο Met Gala με σύνολο του Τομ Μπράουν και συνέδεσε την πλισέ φούστα του με τα παραδοσιακά lavalava της πολυνησιακής κουλτούρας.
THE LIFO TEAM
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Πολιτισμός / Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ιθάκη ως Οδυσσέας, ο Ρόμπερτ Πάτινσον απειλεί τον θρόνο ως Αντίνοος και ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει για πρώτη φορά το μυθολογικό σκοτάδι της πιο φιλόδοξης ταινίας του.
THE LIFO TEAM
Μόδα, Τέχνη και Σάρκα: Η μεγάλη έκθεση «Costume Art» του Met μας θυμίζει τι σημαίνει να κατοικείς ένα σώμα

Πολιτισμός / Μόδα, Τέχνη και Σάρκα: Η μεγάλη έκθεση «Costume Art» του Met μας θυμίζει τι σημαίνει να κατοικείς ένα σώμα

Η νέα μεγάλη έκθεση του Costume Institute, Costume Art, ανοίγει στις 10 Μαΐου στη Νέα Υόρκη και εγκαινιάζει τις νέες Conde M. Nast Galleries του Metropolitan Museum of Art. Ο Αντριου Μπόλτον στήνει έναν διάλογο ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και τα σώματα που δεν χωρούν πια στο παλιό ιδανικό της ομορφιάς.
THE LIFO TEAM
ΑΝΙΣ ΚΑΠΟΥΡ ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Πολιτισμός / Ο Ανίς Καπούρ λέει πως οι ΗΠΑ θα έπρεπε να αποκλειστούν από τη Μπιενάλε Βενετίας

Ο Βρετανός καλλιτέχνης επαινεί την κριτική επιτροπή για την παραίτησή της λόγω της συμμετοχής της Ρωσίας και του Ισραήλ, αλλά επισημαίνει ότι η αιτιολογία θα έπρεπε να είχε συμπεριλάβει και τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM