«Τον είδα μόνο στο The Bear» είπε ο Σπρίνγκστιν για τον Τζέρεμι Άλλεν Γουάιτ που θα τον υποδυθεί στην ταινία

Πρώτη ματιά στον Τζέρεμι Άλλεν Γουάιτ ως Μπρους Σπρίνγκστιν - Το σχόλιο του τραγουδιστή για την επιλογή Facebook Twitter
Φωτογραφία: Instagram/Variety, Mark Seliger/20th Century Studios)
0

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν μίλησε για πρώτη φορά για την επιλογή να τον ενσαρκώσει ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, στην πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία «Deliver Me From Nowhere».

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του Άλεν Γουάιτ στον ρόλο, καθώς τώρα ξεκινούν τα γυρίσματα της παραγωγής. Στο στιγμιότυπο, ο ηθοποιός του «The Bear», φαίνεται ελαφρώς σκυμμένος στην κλασσική πόζα του Σπρίνγκστιν, φορώντας κόκκινο καρό πουκάμισο και με τα χέρια χωμένα στις τσέπες ενός μαύρου δερμάτινου μπουφάν.

Έτσι, όταν «το αφεντικό» έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «The Telegraph», φυσικά και ρωτήθηκε αν «εγκρίνει» τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ ως τον άνθρωπο που θα τον υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη. Ο μεγάλος τραγουδιστής ομολόγησε ότι δε γνώριζε καλά τον ηθοποιό, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι ήταν καλή επιλογή.

«Τον είδα μόνο στο "The Bear" και ήξερα ότι ήταν ο σωστός τύπος, επειδή είχε αυτή τη ζωή μέσα του, αλλά είχε επίσης και μια αυτοπεποίθηση».

Τον Αύγουστο, ο Γουάιτ μίλησε για την προετοιμασία του για τον ρόλο εξηγώντας: «Είμαι πραγματικά τυχερός που υπάρχει τώρα μια ομάδα ανθρώπων που βοηθά νέους ηθοποιούς να απεικονίσουν αστέρες της ροκ. Έχω μια πολύ ταλαντούχα ομάδα ανθρώπων που με βοηθούν να προπονηθώ φωνητικά, μουσικά, για να προετοιμαστώ» τόνισε.

Ο 33χρονος ηθοποιός πρόσθεσε ότι ο Σπρίνγκστιν ήταν «πραγματικά υποστηρικτικός στο έργο του» και χαρακτήρισε το ροκ είδωλο «τον σπουδαιότερο τύπο».

Η ταινία για τη ζωή του Μπρους Σπρίνγκστιν, «Deliver Me From Nowhere», είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025, ενώ λίγους μήνες αργότερα αναμένεται και το «A Complete Unknown», μία βιογραφική ταινία για τον Μπομπ Ντίλαν με τον Τίμοθε Σάλαμε στον ρόλο του θρυλικού τραγουδοποιού. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συγγραφέας του Life of Pi επιστρέφει στην Ιλιάδα για να μιλήσει για τον σημερινό κόσμο

Πολιτισμός / Ο συγγραφέας του Life of Pi επιστρέφει στην Ιλιάδα για να μιλήσει για τον σημερινό κόσμο

Με το Son of Nobody, ο Yann Martel αφήνει για λίγο τους ήρωες της Ιλιάδας στην άκρη και στρέφεται σε έναν απλό στρατιώτη, συνδέοντας τον Όμηρο με τον κόσμο του Τραμπ και του Πούτιν.
THE LIFO TEAM
ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ

Πολιτισμός / Μέριλιν Μονρόε: Δύο εκθέσεις την τιμούν ως πρωτοπόρο της δημιουργικότητας

Tο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου και η Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Ηνωμένου Βασιλείου, με αφορμή την εκατοστή επέτειο των γενεθλίων της Μονρόε, αναδεικνύουν τη φιλμογραφία της και την εξέλιξη της εικόνας της
THE LIFO TEAM
Ο John Waters, ο Τραμπ και το τέλος της αθωότητας του trash

Πολιτισμός / Ο John Waters, ο Τραμπ και το τέλος της αθωότητας του trash

Το μεγάλο αφιέρωμα του BFI ξαναφέρνει στο προσκήνιο τον «πάπα του trash», την ώρα που ο ίδιος θυμάται μια εποχή όπου το κακό γούστο ήταν σινεμά, παιχνίδι και πρόκληση, όχι αντανάκλαση της πολιτικής πραγματικότητας.
THE LIFO TEAM
Dean Majd: η έκθεση Hard Feelings μετατρέπει τη νεανική ανδρική βία και τρυφερότητα σε εικαστικό ημερολόγιο

Πολιτισμός / Το τραυματισμένο ημερολόγιο μιας ανδρικής αδελφότητας

Το Hard Feelings ξεκίνησε μετά τον ξαφνικό θάνατο ενός παιδικού του φίλου και εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο φωτογραφικό αρχείο για τη φιλία, το τραύμα, τη βία, την απώλεια και την ευαλωτότητα της νεανικής ανδρικής εμπειρίας στη Νέα Υόρκη.
THE LIFO TEAM
ΗΡΩΔΕΙΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Πολιτισμός / Ηρώδειο: Τι θα δούμε το καλοκαίρι του 2026

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές διεθνείς και ελληνικές παρουσίες. Ξεχωρίζουν το ντεμπούτο του πιανίστα Vikingur Ólafsson, αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών όπως η Lykke Li, αλλά και θεατρικές παραγωγές όπως η «Λυσιστράτη» και η «Εκάβη».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η γυναίκα απέναντι στο θηρίο: νέα μελέτη ξαναδιαβάζει χαμένο ρωμαϊκό μωσαϊκό

Πολιτισμός / Η γυναίκα απέναντι στο θηρίο: νέα μελέτη ξαναδιαβάζει χαμένο ρωμαϊκό μωσαϊκό

Η νέα ανάγνωση του μωσαϊκού βασίζεται σε μελέτη του ιστορικού Alfonso Manas, που θεωρεί ότι η μορφή με το μαστίγιο απέναντι σε λεοπάρδαλη δεν είναι κλόουν της αρένας, αλλά γυναίκα κυνηγός θηρίων
THE LIFO TEAM
Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Πολιτισμός / Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Η έκδοση φέρνει στο φως αδημοσίευτα αποσπάσματα που φωτίζουν τις ερωτικές του περιπέτειες, την αγωνία του για τάξη και σταθερότητα και τη σύγκρουση ανάμεσα στην καλλιτεχνική ορμή και στον φόβο της απορρύθμισης.
THE LIFO TEAM
Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Πολιτισμός / Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Το νεο βιβλίο των Gorka Lopez de Munain και Miriam Beltran Valiente συγκεντρώνει πίνακες, γλυπτά και χαρακτικά με αποκεφαλισμένους αγίους, σαπισμένα σώματα και μνήμες θανάτου, δείχνοντας πως για αιώνες η ισπανική τέχνη δεν χρησιμοποιούσε τη φρίκη μόνο για να σοκάρει, αλλά και για να παρηγορήσει.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM