Στο εστιατόριο του Salt Bae η Τίφανι Τραμπ - Βόλτες στη Μύκονο με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Στο εστιατόριο του Salt Bae η Τίφανι Τραμπ - Βόλτες στη Μύκονο με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας Facebook Twitter
Φωτογραφία από την περσινή επίσκεψη της Τίφανι Τραμπ στη Μύκονο.
0

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις ημέρες η 25χρονη Τίφανι Τραμπ για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με φίλους της. 

Η 25χρονη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ έφτασε το Σάββατο στη Μύκονο, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και τόσο στο αεροδρόμιο όσο και μέσα στην ενδοχώρα την συνοδεύουν δεκάδες Αμερικανοί πράκτορες.

Εκτός από διακοπές στο νησί, η Τίφανι Τραμπ θα παραβρεθεί και στο καθιερωμένο πάρτι του Nammos με τον Αντώνη Ρέμο και τον διάσημο Αιγύπτιο τραγουδιστή Αμρ Ντιαμπ την Πέμπτη 25 Ιουλίου. Να σημειωθεί πέρυσι το καλοκαίρι είχε κάνει ακριβώς το ίδιο, κατά την διάρκεια των διακοπών της στη Μύκονο, την οποία αποφάσισε να επισκεφτεί φέτος για δεύτερη φορά. Στις περσινές διακοπές της στο νησί, η μικρότερη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της Μάικλ Μπούλος.

Το Σάββατο η Τίφανι Τραμπ έφτασε στο αεροδρόμιο μαζί με την παρέα της και από εκεί κατευθύνθηκε στον Πλατύ Γυαλό όπου επιβιβάστηκε σε φουσκωτό. Η παρέα της έδειχνε ενθουσιασμένη με το μυκονιάτικο τοπίο και έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες, όπως φαίνεται και από το βίντεο του Mykonos Live Tv.

 

Χθες η Τίφανι Τραμπ επισκέφτηκε το διάσημο εστιατόριο του Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστού και ως Salt Bae στη Χώρα της Μυκόνου, όπου απόλαυσε τα πιάτα του Τούρκου σεφ ενώ φωτογραφήθηκε και μαζί του.

View this post on Instagram

#saltbae #salt #saltlife #nusr_et @nusr_et @nusr.etdubai @tiffanytrump

A post shared by nusr_et#saltbae (@nusretmykonos) on

Στο εστιατόριο του Salt Bae η Τίφανι Τραμπ - Βόλτες στη Μύκονο με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας Facebook Twitter
Στο εστιατόριο του Salt Bae η Τίφανι Τραμπ - Βόλτες στη Μύκονο με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Buckingham Palace επανασυστήνει το στιλ της Ελισάβετ Β΄

Πολιτισμός / Η έκθεση που ξαναδιαβάζει το στιλ της Ελισάβετ Β΄

Το Buckingham Palace ανοίγει το αρχείο της Ελισάβετ Β΄ και μαζί μια πιο ενδιαφέρουσα συζήτηση: μήπως η πιο “σταθερή” γυναίκα του περασμένου αιώνα ήταν τελικά και μία από τις πιο συνειδητές αρχιτέκτονες της εικόνας της;
THE LIFO TEAM
ΚΙΜ ΝΟΒΑΚ ΣΙΝΤΝΕΙ ΣΟΥΙΝΙ ΤΑΙΝΙΑ

Πολιτισμός / Κιμ Νόβακ: «Εντελώς λάθος επιλογή για να με υποδυθεί» η Σίντνεϊ Σουίνι – «Ξεχωρίζει υπερβολικά πάνω από τη μέση»

Η ταινία «Scandalous», που σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κόλμαν Ντομίνγκο, θα αφηγείται τη σχέση της Νόβακ με τον Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ τη δεκαετία του '50
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΠΕΘΑΝΕ

Πολιτισμός / «Η Μαρινέλλα είναι το ελληνικό τραγούδι»: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την σπουδαία ερμηνεύτρια

Η σπουδαία ερμηνεύτρια είχε υποστεί εγκεφαλικό τον Σεπτέμβριο του 2024 κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο και έκτοτε αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της
THE LIFO TEAM
Από τη Μέδουσα μέχρι το κλιματικό άγχος: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Πολιτισμός / Από τη Μέδουσα μέχρι τη κλιματική αλλαγή: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Με αφορμή την έκθεση “Metamorphoses” στο Rijksmuseum, οι Μεταμορφώσεις του Οβίδιου επιστρέφουν στο προσκήνιο ως ένα έργο που μιλά ξανά με εκπληκτική ακρίβεια για τη βία, την ταυτότητα, την εξουσία και τον φόβο μιας εποχής διαρκούς αλλαγής.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Πολιτισμός / Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Με τη μεγάλη έκθεση “Raphael: Sublime Poetry”, το Met δεν παρουσιάζει απλώς μια φιλόδοξη έκθεση για τον Ραφαήλ, αλλά προσπαθεί να τον φέρει ξανά κοντά σε ένα κοινό που σήμερα συγκινείται πιο εύκολα από το ατελές παρά από το άψογο.
THE LIFO TEAM
Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Πολιτισμός / Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Ο Ryan Gosling ενώνεται με τους Daniels, το οσκαρικό δίδυμο πίσω από το Everything Everywhere All at Once, για τη νέα τους ταινία στη Universal, που παραμένει ακόμη χωρίς τίτλο και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι στο Λος Αντζελες.
THE LIFO TEAM