Στη Μύκονο η κόρη του Τραμπ - Η Τίφανι θα πάει στο πάρτι του Nammos με τον Ρέμο

Στη Μύκονο η κόρη του Τραμπ - Η Τίφανι θα πάει στο πάρτι του Nammos με τον Ρέμο Facebook Twitter
0

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ έφτασε απόψε στη Μύκονο. H 25χρονη Τίφανι έφτασε στο ελληνικό νησί το απόγευμα του Σαββάτου καθώς έχει σκοπό να κάνει διακοπές και να διασκεδάσει το πάρτι του Νammos.

Tα παραπάνω μετέδωσε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πρώτο Θέμα ο οποίος είναι στο νησί. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η Τίφανι Τραμπ έφτασε στη Μύκονο στις 18.40 με πτήση της British Airways.

Στη Μύκονο η κόρη του Τραμπ - Η Τίφανι θα πάει στο πάρτι του Nammos με τον Ρέμο Facebook Twitter
Τίφανι και Λίντσεϊ Λόχαν πέρσι στη Μύκονο

Η Τίφανι Τραμπ θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές μαζί με φίλους της, αλλά θα δώσει το παρών και στο καθιερωμένο πάρτι του Nammos με τον Αντώνη Ρέμο που φέτος εμφανίζεται με τον διάσημο Αιγύπτιο τραγουδιστή Αμρ Ντιαμπ. Το πάρτι θα γίνει την Πέμπτη 25 Ιουλίου. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά της Τίφανι στη Μύκονο καθώς είχε κάνει διακοπές και το 2018 στο νησί.

Σήμερα, τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο ήταν δρακόντεια καθώς η μικρή κόρη του Ντόναλντ Τραμπ συνοδεύεται από δεκάδες Αμερικανούς πράκτορες που θα είναι στο πλευρό της όσο κάνει διακοπές στο νησί.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM
«Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Πολιτισμός / «Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ Sweat, η Melanie C θυμάται τα rave χρόνια πριν από τις Spice Girls, την υστερία της παγκόσμιας φήμης, τα μπουκάλια που της πετούσαν στη σκηνή, το τηλεφώνημα της Madonna και το ραντεβού της με τον Anthony Kiedis.
THE LIFO TEAM