O Ρότζερ Γουότερς απάντησε σε δημοσιογράφο: «Είμαι πολύ πιο σημαντικός από τους Drake και The Weeknd»

Ρότζερ Γουότερς απάντησε σε δημοσιογράφου: «Είμαι πολύ πιο σημαντικός από τους Drake και The Weeknd» Facebook Twitter
0

Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd έστρεψε τα πυρά του κατά των Weeknd και Drake, λέγοντας ότι είναι «πολύ, πολύ, πολύ πιο σημαντικός από ό,τι θα γίνει ποτέ οποιοσδήποτε από αυτούς».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Globe and Mail» του Καναδά, ο Γουότερς ρώτησε τον δημοσιογράφο γιατί οι πρόσφατες εμφανίσεις του στην καναδική πόλη δεν αξιολογήθηκαν από τα έντυπα ή άλλα ΜΜΕ στην περιοχή.

Τότε έλαβε την απάντηση ότι ο Καναδός τραγουδιστής The Weeknd επρόκειτο να ανοίξει την περιοδεία του «After Hours Til Dawn» στο Τορόντο το ίδιο βράδυ (η συναυλία τελικά ακυρώθηκε λόγω διακοπών στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή).

Ο Ρότζερ Γουότερς απάντησε: «Δεν έχω ιδέα τι ή ποιος είναι ο Weeknd, γιατί δεν ακούω πολύ μουσική. Ο κόσμος μου είπε ότι είναι σπουδαίος καλλιτέχνης. Λοιπόν, καλή του τύχη. Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Δεν θα ήταν δυνατό να γραφτεί κριτική για τη συναυλία μου το ένα βράδυ και για τη δική του άλλο βράδυ;».

«Δεν προσπαθώ να κάνω προσωπική επίθεση. Απλώς λέω ότι μου φάνηκε περίεργο. Και, παρεμπιπτόντως, με όλο τον σεβασμό για τον Weeknd ή τον Drake ή οποιονδήποτε από αυτούς, είμαι πολύ, πολύ, πολύ πιο σημαντικός από ό,τι θα γίνει οποιοσδήποτε από αυτούς, ανεξάρτητα από τα δισεκατομμύρια streams που έχουν. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν εδώ που είναι θεμελιωδώς σημαντικά για τη ζωή όλων μας» τόνισε ο Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός και μουσικός.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM