Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από 15/07

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από 15/07 Facebook Twitter
Muholland Drive του Ντέιβιντ Λιντς
0

Από τις νέες ταινίες της εβδομάδας ξεχωρίζει, προφανώς, ο νέος Γούντι Άλεν, που κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες με καθυστέρηση ενός έτους. Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν τοποθετεί τον Γουάλας Σον στην καρδιά του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν και μοιράζει απλόχερα κοσμοπολιτισμό, σινεφιλία και γουντιαλενικά ευφυολογήματα.

Ήρωες και καρτούν μπλέκουν σε μια θεότρελη μπασκετική περιπέτεια στο Space Jam: A New Legacy, όπου ο ΛεΜπρον Τζέιμς φορά τα παπούτσια του Μάικλ Τζόρνταν και αγωνίζεται στο πλευρό του Μπαγκς Μπάνι και της παρέας του.

Το δραματικό θρίλερ Ένας Γιος έρχεται φορτωμένο με ανατροπές, δύσκολα διλήμματα και ένα βραβείο κοινού στο πρόσφατο φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Οι φαν του τρόμου έχουν να διαλέξουν σε δύο σίκουελ, το Spiral, ένα υποτιθέμενο reboot του Saw, όπου απλώς άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, όπως λέμε, και το Forever Purge, νιοστή συνέχεια της ανέλπιστης επιτυχίας της Blumhouse.

To Δεν θέλω να γίνω Δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό είναι μια μαύρη κωμωδία, όπου ο Βαγγέλης Μουρίκης κλέβει την παράσταση. Τέλος έχουμε δύο καταπληκτικές ταινίες σε επανέκδοση. Το Muholland Drive προσκαλεί τους θεατές στο μυστηριώδες, εφιαλτικό και σαγηνευτικό λυντσιανό σύμπαν (εκ του Ντέιβιντ Λιντς), ενώ η Συνομιλία του Φράνσις Φορντ Κόπολα έρχεται για να αποδείξει εκ νέου γιατί αποτελεί μια από τις κορυφαίες αμερικανικές δημιουργίες των ‘70s – και όχι μόνο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM