Οι Erreway έρχονται στην Ελλάδα - Το συγκρότημα που αγάπησαν οι Millenials

Οι Erreway έρχονται στην Ελλάδα - Το συγκρότημα που αγάπησαν οι Millenials Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram / erreway
0

Οι Erreway επιβεβαίωσαν και επίσημα τη συναυλία τους στην Ελλάδα, ανακοινώνοντας τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία, την τοποθεσία και την αγορά εισιτηρίου.

Σε κοινή ανάρτηση με τη διοργανώτρια εταιρεία, High Priority, οι τρεις φίλοι που έκαναν τους Millenials και τους πρώτους της Gen Z να αναπολήσουν τα παιδικά τους χρόνια, θα τραγουδήσουν στο Θέατρο Λυκαβηττού.

«ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στις 9 Ιουλίου θα είμαστε στο Θέατρο Λυκαβηττού! Προπώληση εισιτηρίων στις 13 Μαρτίου από το @ticketmastergr στις 10:00 π.μ. ώρα Utc. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους. Cami, Benja και Feli».

Η αργεντίνικη μπάντα, σχηματίστηκε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σειράς «Rebelde Way», (Ανυπότακτες καρδιές) που αποτελείτο από την Καμίλα Μπορδονάμπα, τον Φελίπε Κολόμπο και τον Μπενχαμίν Ρόχας, οι οποίοι επιστρέφουν στη σκηνή μετά από 15 χρόνια απουσίας, με την περιοδεία «Juntos Otra Vez Tour 2025».

Το «Rebelde Way» προβλήθηκε από το 2002 έως το 2003 και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό. Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα ελίτ σχολείο και ακολουθεί τη ζωή τεσσάρων εφήβων με διαφορετικές προσωπικότητες, προερχόμενοι από κοινωνικές τάξεις, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν μια μπάντα με το όνομα «Erreway».

Οι φαν της σειράς, δεν άφησαν ασχολίαστη την απουσία της Λουισάνα Λοπιλάτο, βασικής πρωταγωνίστριας της σειράς και μέλος της μπάντας. Η τηλεοπτική Μία Κολούτσι, δεν θα συμμετέχει στην περιοδεία.
 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Το οπτικοακουστικά έκτακτο, μα ηθικά συζητήσιμο «Sirat», η κινηματογραφική εκδοχή του βίου του «Αγίου Παϊσιου» και το ντοκιμαντέρ η «Καρδιά του Ταύρου» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΑΝΩΣΕΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Πολιτισμός / Κώστας Γανωσέλης: Πέθανε ο ενορχηστρωτής και μαέστρος - Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Μαρία Φαραντούρη και Νίκος Ξυλούρης
THE LIFO TEAM
Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν ίσως τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Πολιτισμός / Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Τα αντικείμενα χρονολογούνται περίπου 430.000 χρόνια πριν, μια «ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την εξέλιξη του ανθρώπου», όπως σημειώνει η επικεφαλής των ερευνών και παλαιοανθρωπολόγος του Πανεπιστημίου Τίμπιγκεν, Κατερίνα Χαρβάτη
THE LIFO TEAM
Σε τροχιά επανεκκίνησης το εργαστήριο Κεραμικής της Ελένης Βερναδάκη

Πολιτισμός / Σε τροχιά επανεκκίνησης το εργαστήριο Κεραμικής της Ελένης Βερναδάκη

Στόχος του Υπουργείου Πολιτισμού είναι η διαμόρφωση ενός σύγχρονου εργαστηρίου κεραμικής, ανοιχτού και προσβάσιμου σε δημιουργούς κάθε επιπέδου, από νέους καλλιτέχνες έως έμπειρους κεραμίστες
THE LIFO TEAM