LIVE!

Ο Τζόνι Ντεπ αρνείται πως χαστούκισε την Άμπερ Χερντ επειδή χλεύασε το τατουάζ «Wino Forever»

Ο Τζόνι Ντεπ αρνείται πως χαστούκισε την Άμπερ Χερντ επειδή χλεύασε το τατουάζ «Wino Forever» Facebook Twitter
0

Στη δίκη που έχει ξεκινήσει για την υπόθεση, ο Τζόνι Ντεπ αρνήθηκε πως χαστούκισε την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, επειδή εκείνη χλεύασε ένα από τα τατουάζ του.

Ο Ντεπ κατηγόρησε την Χερντ πως «έχει φτιάξει ολόκληρο φάκελο εναντίον του» μετά την κατάθεση στο δικαστήριο πως η ίδια έγραψε ένα email, περιγράφοντάς τον ως «Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ».

Ο 57χρονος ηθοποιός κατέθεσε επίσης μήνυση εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ εφημερίδας Sun για ένα άρθρο, όπου έλεγε ότι ξυλοκοπά τις συζύγους του, με την Sun να υπερασπίζεται ωστόσο την εγκυρότητα της είδησης, επικαλούμενη «αδιάσειστες αποδείξεις» πως ο Ντεπ είχε επιτεθεί στην 34χρονη στη διάρκεια της σχέσης του- το οποίο ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά. 

Η Άμπερ Χερντ υποστηρίζει πως Τζόνι Ντεπ την χτύπησε πρώτη φορά στις αρχές του 2013- μία από τις συνολικά ξεχωριστές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, όλες εκ των οποίων αρνείται ο ηθοποιός. 

Ο Τζόνι Ντεπ αρνείται πως χαστούκισε την Άμπερ Χερντ επειδή χλεύασε το τατουάζ «Wino Forever» Facebook Twitter
Ο Τζόνι Ντεπ αρνείται πως χαστούκισε την Άμπερ Χερντ επειδή χλεύασε το τατουάζ «Wino Forever» Facebook Twitter

«Wino Forever»

Στη σημερινή δεύτερη ημέρα της δίκης, η δικηγόρος του εκδοτικού ομίλου NGN ξεκίνησε ρωτώντας τον Ντεπ για ένα φερόμενο περιστατικό τον Μάρτιο του 2013 σχετικά με ένα από τα τατουάζ του, που γράφει «Wino Forever». 

Το τατουάζ έγραφε αρχικά «Winona Forever», αναφερόμενο στην σχέση του με την ηθοποιός Γουινόνα Ράιντερ, αλλά το άλλαξε μετά τον χωρισμό τους το 1993. 

Η δικηγόρος ανέφερε πως η Χερντ -που ήταν επίσης παρούσα στο δικαστήριο- έκανε ένα αστείο για το τατουάζ σε μια περίοδο που ο Ντεπ έπινε πάρα πολύ μετά τις 160 ημέρες νηφαλιότητας. «Δεν θυμάμαι καμία συζήτηση», ήταν η απάντηση του ηθοποιού. 

Ο Τζόνι Ντεπ αρνείται πως χαστούκισε την Άμπερ Χερντ επειδή χλεύασε το τατουάζ «Wino Forever» Facebook Twitter

Η δικηγόρος πρόσθεσε πως ο ηθοποιός χαστούκισε την πρώην σύζυγό του στο πρόσωπο, συνολικά τρεις φορές, κάτι που ο Ντεπ αρνείται.

Στη συνέχεια ανέφερε πως ο Ντεπ «κατέρρευσε» όταν συνήλθε και συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, με τον ίδιο να απαντά: «Δεν χτύπησα την Χερντ».

«Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ»

Στη δίκη αναφέρθηκαν επίσης λεπτομέρειες για ένα email που είχε γράψει η Χερντ στον Ντεπ -αλλά δεν έστειλε ποτέ- λέγοντας μεταξύ άλλων πως «είσαι σαν τον Δρ. Τζέκιλ και τον Μίστερ Χάιντ. Τον μισό εαυτό σου τον αγαπώ, ο άλλος μισός με τρομάζει». Επίσης έγραφε πως γνώριζε ότι «είχε να κάνει με το τέρας» όταν εκείνος έπινε.

Σε απάντηση, ο 57χρονος ηθοποιός είπε πως ο «φάκελος» χτίστηκε από νωρίς «σε κάτι που φαίνεται να ήταν δικλείδα ασφαλείας για αργότερα», σημειώνοντας πως οι κατηγορίες ότι κακοποιεί κατ' εξακολούθηση τις συζύγους του είναι «hoax» και οι ισχυρισμοί «εμφανώς αναληθείς».

Ο Τζόνι Ντεπ αρνείται πως χαστούκισε την Άμπερ Χερντ επειδή χλεύασε το τατουάζ «Wino Forever» Facebook Twitter

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε επίσης ένα ακόμη περιστατικό εκείνου του μήνα, στο οποίο η Χερντ υποστηρίζει ότι ο Ντεπ την χτύπησε πολλές φορές μετά από καβγά για ένα πίνακα της πρώην συντρόφου του, Tasya van Ree, που κρεμόταν στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Ο Ντεπ στην κατάθεσή του είχε πει πως ζήτησε στην Χερντ να απομακρύνει τον πίνακα «σε ένδειξη ευγένειας» απέναντί του, κάτι που εκείνη δεν έκανε, αλλά αρνήθηκε πως προσπάθησε με την βία να τον κατεβάσει ο ίδιος και να του βάλει φωτιά, επιμένοντας πως είναι ψέματα.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε επίσης αν θα χαρακτήριζε τον εαυτό του ως ζηλιάρη, απαντώντας: «Ναι, είμαι, μπορεί να γίνω ζηλιάρης». 

«Τυφλή οργή»

Η δικηγόρος ζήτησε επίσης από τον Ντεπ να δώσει εξηγήσει για ένα περιστατικό σε μια πτήση από την Βοστώνη στο Λος Άντζελες τον Μάιο του 2014, όπου ο ίδιος φέρεται να «βωμολοχούσε ακατάπαυστα» βρίζοντας την Χερντ, φέρνοντας παράλληλα στο προσκήνιο το θέμα του Τζέιμς Φράνκο, για τον οποίο ο Ντεπ «υποψιαζόταν» πως έχει σχέση με την σύζυγό του. 

Επί του θέματος, η δικηγόρος είπε πως ο Ντεπ πετούσε παγάκια στην Χερντ και ήταν «τυφλωμένος από οργή», έχοντας εξαγριωθεί τόσο που την χαστούκισε στο πρόσωπο, περιστατικό που ο ίδιος αρνήθηκε πως συνέβη ή ότι είχε αποκαλέσει «πόρνη» και «τσούλα» την Χερντ. Ο ηθοποιός, στη συνέχεια, φέρεται να πήγε στην τουαλέτα του αεροπλάνου όπου και λιποθύμησε.

Ο Τζόνι Ντεπ απάντησε: «Η Χερντ με υποτιμούσε, μου φώναζε και άλλα τέτοια, που έκανε συνήθως, και μετά άρχισε να με χτυπά. Άρπαξα ένα μαξιλάρι άπό τον καναπέ και κοιμήθηκα στο πάτωμα του μπάνιου». 

Ο Τζόνι Ντεπ αρνείται πως χαστούκισε την Άμπερ Χερντ επειδή χλεύασε το τατουάζ «Wino Forever» Facebook Twitter

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για ένα άλλο περιστατικό, στο οποίο ο σκύλος της Χερντ έφαγε λίγο χασίς και λίγη κάνναβη- βασικά πολύ», με τον ίδιο να απαντά: «Ο σκύλος έβαλε στο στόμα του μια μιρκή μπαλίτσα χασίς και την κατάπιε πριν προλάβω να την πάρω». 

Επίσης ρωτήθηκε για μια φορά όπου φέρεται να κρατούσε ένα από τα σκυλιά της Χέρντ έξω από το παράθυρο ενός αυτοκινήτου, ισχυρισμό που χαρακτήρισε «εντελώς ψευδή».

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BERLINALE TRICIA TUTTLE

Πολιτισμός / Berlinale: Η Tricia Tuttle παραμένει στη θέση της διευθύντριας του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου

Η Tuttle παραμένει στη θέση της παρά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης από κάποιους σκηνοθέτες στην πρόσφατη τελετή απονομής, με το φεστιβάλ να διευκρινίζει ότι οι «συστάσεις» του εποπτικού συμβουλίου δεν συνιστούν υποχρέωση επιβολής νέου κώδικα δεοντολογίας
THE LIFO TEAM
Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Πολιτισμός / Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Το Kunsthaus Zurich παρουσιάζει από 6 Μαρτίου έως 31 Μαΐου τη μεγάλη έκθεση «Laboratory of Lust» αφιερωμένη στον Βέλγο συμβολιστή Félicien Rops. Με έργα που συνδυάζουν ερωτισμό, σάτιρα και σατανική αλληγορία, ο καλλιτέχνης της belle époque επανεξετάζεται σήμερα μέσα από το πρίσμα της σύγχρονης συζήτησης για το βλέμμα, την εξουσία και την αναπαράσταση του σώματος.
THE LIFO TEAM
Πριν το Girl Power: Η Geri Halliwell ως Barbarella το 1994

Πολιτισμός / Πριν το Girl Power: Η άγνωστη φωτογράφιση της Geri Halliwell ως Barbarella το 1994

Δύο χρόνια πριν το “Wannabe” και το παγκόσμιο Girl Power, η Geri Halliwell φωτογραφιζόταν ως Barbarella σε ένα λονδρέζικο σπίτι. Η εικόνα του 1994, τραβηγμένη από τη Soulla Petrou, επανέρχεται σήμερα στο προσκήνιο, φωτίζοντας τη στιγμή πριν η ποπ περσόνα της Ginger Spice μετατραπεί σε παγκόσμιο brand.
THE LIFO TEAM
Η Charlotte de Witte ακυρώνει την περιοδεία της στην Αυστραλία λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Η Charlotte de Witte ακυρώνει την περιοδεία της στην Αυστραλία λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Η Charlotte de Witte ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Αυστραλία λόγω των ταξιδιωτικών διαταραχών που προκάλεσε η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με τους διοργανωτές του Pitch Festival, δεκάδες καλλιτέχνες επηρεάστηκαν από αναδρομολογήσεις πτήσεων, ενώ δύο —μεταξύ τους και η de Witte— δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν.
THE LIFO TEAM
Από την Kelly Bundy στη σκλήρυνση κατά πλάκας: Η Christina Applegate γράφει για το σώμα που δεν της ανήκε ποτέ

Πολιτισμός / Από την Kelly Bundy στη σκλήρυνση κατά πλάκας: Η Christina Applegate γράφει για το σώμα που δεν της ανήκε ποτέ

Η Christina Applegate αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της ότι ο ρόλος της ως Kelly Bundy στο «Married… with Children» επιδείνωσε την ανορεξία της. Η ηθοποιός περιγράφει την πίεση να παραμένει «size 0» και επανεξετάζει τη σεξουαλικοποίηση των 90s sitcoms μέσα από τη σημερινή οπτική.
THE LIFO TEAM
«Τα ντοκιμαντέρ χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ» — Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απαντά στην εποχή της AI

Πολιτισμός / «Τα ντοκιμαντέρ χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ» — Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απαντά στην εποχή της AI

Σε συνέντευξή του στο Variety, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, Ορέστης Ανδρεαδάκης, μιλά για την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στη σχέση μας με την αλήθεια.
THE LIFO TEAM
Ο Robert De Niro στηρίζει δημόσια την τρανς κόρη του: «Την αγαπώ όπως πριν»

Διεθνή / «Τον αγαπoύσα ως γιο, την αγαπώ ως κόρη»: Ο Robert De Niro στηρίζει δημόσια την τρανς κόρη του

Ο Robert De Niro δήλωσε δημόσια ότι στηρίζει πλήρως την τρανς κόρη του, Airyn De Niro, μετά τη συνέντευξή της στο Them όπου μίλησε για τη μετάβασή της και την επιρροή που είχαν στη ζωή της οι μαύρες γυναίκες. «Την αγαπώ όπως πριν», είπε ο ηθοποιός στο Variety.
THE LIFO TEAM
Η Maggie Gyllenhaal αποκαλύπτει: «Η Warner μού είπε ότι δεν μπορώ να βάλω τον Frankenstein να γλείφει μαύρο εμετό από τον λαιμό της Νύφης»

Πολιτισμός / «Η Warner απαίτησε ο Frankenstein να μη γλείφει μαύρο εμετό από τον λαιμό της Νύφης»

Η Maggie Gyllenhaal αποκάλυψε ότι οι προβολές δοκιμής του «The Bride» οδήγησαν σε παρεμβάσεις της Warner Bros. σχετικά με τη βία και τη σεξουαλική βία στην ταινία, ανοίγοντας συζήτηση για τα όρια ανάμεσα στη δημιουργική πρόθεση και τις εμπορικές ανησυχίες ενός μεγάλου στούντιο.
THE LIFO TEAM
Στο δικαστήριο ο Justin Timberlake για το βίντεο της σύλληψής του

Διεθνή / Στο δικαστήριο ο Justin Timberlake για το βίντεο της σύλληψής του

Ο Justin Timberlake προσέφυγε εκ νέου στο δικαστήριο ζητώντας να μπλοκαριστεί η δημοσιοποίηση οκτάωρου βίντεο από τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2024, επικαλούμενος λόγους ιδιωτικότητας, καθώς αμερικανικά μέσα έχουν καταθέσει αιτήματα πρόσβασης βάσει της νομοθεσίας περί ελευθερίας πληροφόρησης.
THE LIFO TEAM
ΚΑΠΕΛΑ ΣΙΞΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Πολιτισμός / Καπέλα Σιξτίνα: Η τοιχογραφία του Μιχαήλ Άγγελου υπέστη ζημιές από ανθρώπινο ιδρώτα

Περίπου 30 συντηρητές χρησιμοποιούν ελαφρύ ιαπωνικό χαρτί εμποτισμένο με απεσταγμένο νερό για να αφαιρέσουν απαλά και να απορροφήσουν την πατίνα του έργου, σε ένα πρόγραμμα που αναμένεται να διαρκέσει τρεις μήνες
THE LIFO TEAM
ΤΑΤΟΪ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ

Πολιτισμός / Τατόι: Προχωρά η έκθεση στο Ανάκτορο του πρώην Βασιλικού Κτήματος μετά το «ναι» του Συμβουλίου Μουσείων

Η υπουργός Πολιτισμού αναφέρει πως η ταχεία πρόοδος στην τεκμηρίωση των κινητών αντικειμένων από τις Συλλογές Τατοΐου κατέστησε αναγκαίο τον εμπλουτισμό και την τροποποίηση της αρχικής μελέτης, προκειμένου να αποτυπωθεί με μεγαλύτερη πληρότητα η σημασία των ευρημάτων
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
Σύγχρονος χορός ανάμεσα στην ιστορία και το TikTok: Το «Dance Reflections» επιστρέφει στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Το «Dance Reflections» επιστρέφει στη Νέα Υόρκη (και μαζί του ένας Έλληνας)

Το φεστιβάλ «Dance Reflections» της Van Cleef & Arpels επιστρέφει στη Νέα Υόρκη με ιστορικές αναβιώσεις και σύγχρονες πρεμιέρες, μεταξύ των οποίων και το «Mycelium» του καταξιωμένου Έλληνα χορογράφου Χρήστου Παπαδόπουλου.
THE LIFO TEAM