Ο Τζόνι Ντεπ παραδέχτηκε πως έπινε πολύ και πως έκανε ναρκωτικά, αλλά όχι πως χτυπούσε την Χερντ

Ο Τζόνι Ντεπ παραδέχτηκε πως έπινε πολύ και πως έκανε ναρκωτικά, αλλά όχι πως χτυπούσε την Χερντ Facebook Twitter
O Tζόνι Ντεπ κατά την άφιξή του στο δικαστήριο
0

Ο Τζόνι Ντεπ έχει παραδεχτεί την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, την κατανάλωση ουσιών και την καταστροφή δωματίων ξενοδοχείων, αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, ότι ήταν βίαιος απέναντί της, στη δίκη που έχει ξεκινήσει για την υπόθεση.

Οι δικηγόροι του Ντεπ δήλωσαν ότι οι κατηγορίες για βία «εφευρέθηκαν» και παράλληλα αρνήθηκαν όσα η Χερντ υποστηρίζει. Καταθέτοντας αποδεικτικά στοιχεία στα Δικαστήρια του Λονδίνου, ο ηθοποιός επανειλημμένα επέμεινε ότι δεν ήταν ποτέ βίαιος άνθρωπος.

Την ημέρα έναρξης μιας δίκης τριών εβδομάδων, ο 57χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Χερντ.


Η νομική προσφυγή ασκήθηκε από τον Ντεπ αφού η ταμπλόιντ εφημερίδα Sun δημοσίευσε ένα άρθρο που τον περιέγραφε ως βίαιο σύζυγο σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 34 ετών Χερντ, ενώ η Sun αναμένεται να δώσει στοιχεία τις επόμενες ημέρες.

Ο Ντεπ επίσης ισχυρίστηκε ότι η Χερντ τον είχε χτυπήσει επανειλημμένα στο πρόσωπο και πως είχε κόψει το δάχτυλό του ρίχνοντάς του ένα μπουκάλι βότκα. Την κατηγορεί πως ήταν διαταραγμένη προσωπικότητα που τον είχε παντρευτεί για να προωθήσει την καριέρα της. Ο δικηγόρος του Ντεπ, δήλωσε ότι η ηθοποιός «είχε εφεύρει αυτές τις ιστορίες σοβαρής βίας. Δεν είναι και δεν υπήρξε ποτέ σύζυγος», πως ήταν χειριστική νάρκισσος και πως αυτή ασκούσε βία.

Σε μια δήλωση, ο Ντεπ είπε επίσης ότι είχε αποφασίσει να πάρει διαζύγιο αφού εκείνη ή «πιθανώς ένας από τους φίλους της» αφόδευσαν στο συζυγικό τους κρεβάτι, κάτι που η ίδια είχε παρουσιάσει ως «αβλαβής φάρσα». Είπε ότι ήταν η τελευταία αφορμή που τον έκανε να αποφασίσει να τερματίσει τον προβληματικό τους γάμο.

Η Sun ωστόσο αναφέρει πως θα αποδείξει πως όσα γράφτηκαν είναι αληθή και πως θα προσκομίσει στοιχεία που αποδεικνύουν τη βία εναντίον της Χερντ.

Στην ακρόαση παρουσιάστηκε ένα σύντομο βίντεο που τραβήχτηκε από την Χερντ με ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο φέρεται να δείχνει τον Ντεπ να πίνει κρασί νωρίς την ημέρα και να σπάει μπουκάλια στην κουζίνα τους. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε ξοδέψει περισσότερα από 30.000 δολάρια για κρασί σε ένα μήνα πριν αποφασίσει να πάει για απεξάρτηση. Αλλά, πρόσθεσε, «Ναι, έπινα υπερβολικά, αλλά το να πίνω πολύ δεν σημαίνει ότι ήμουν εκτός ελέγχου... Η βία δεν είναι κάτι που ψάχνω».

Ερωτηθείς για τη χρήση ουσιών, ο Ντεπ είπε ότι είχε αρχίσει να παίρνει τα «χάπια» της μητέρας του στην ηλικία των 11 ετών.  Είχε αρχικά πάρει ναρκωτικά, είπε, επειδή ήταν το «μόνο πράγμα που βρήκα να απαλύνει τον πόνο μου». Λέει πως δεν είχε πάρει κεταμίνη, αλλά παραδέχτηκε χρήση κοκαΐνης, ecstasy, LSD και κάνναβης.

Στην πρώτη φάση της δίκης αναφέρθηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο είχε προκαλέσει ζημιά αξίας περίπου 10.000 δολαρίων σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη. «Δεν ξέρω το ακριβές ποσό της ζημιάς», απάντησε ο Ντεπ. «Ήταν το αποκορύφωμα δυο πολύ κακών ημερών», είπε. «Ήμουν θυμωμένος», πρόσθεσε. Αυτό δεν σήμαινε ότι είχα πρόβλημα θυμού. Εκείνη την ευκαιρία επέλεξα να εκφράσω τον θυμό μου». Η ακρόαση συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα και αναμένεται να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των μίντια.

Mε πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM