Τζόνι Ντεπ vs Άμπερ Χερντ, ξανά- Ξεκινά η δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Sun

Τζόνι Ντεπ vs Άμπερ Χερντ, ξανά- Ξεκινά η δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Sun Facebook Twitter
EPA
0

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι στα δικαστήρια, καθώς σήμερα ξεκινά η εκδίκαση της μήνυσης που έχει κάνει ο 57χρονος στη Sun για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η πολυαναμενόμενη δίκη αναμένεται να διαρκέσει τρεις εβδομάδες και θα γίνει σε πέντε δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ο 57χρονος ηθοποιός έχει κάνει μήνυση στον όμιλο News Group Newspapers και στον εκδότη της Sun Νταν Γούτον, για άρθρο που δημοσιεύθηκε το 2018 και αναφερόταν στον Ντεπ ως άνδρα που χτυπούσε τη σύζυγό του.

Το δημοσίευμα συμμεριζόταν τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν βίαιος εναντίον της κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ έχει αρνηθεί αυτές τις κατηγορίες και έχει στραφεί εναντίον της 34χρονης σε ξεχωριστή υπόθεση, για δυσφήμηση, στις ΗΠΑ.

Αμφότεροι αναμένεται να εμφανιστούν στο δικαστήριο στο Λονδίνο, καθώς εκτιμάται ότι ήδη έχουν ταξιδέψει στη Βρετανία, η μεν Χερντ από την Καλιφόρνια, ο δε Ντεπ από τη Βρετανία, σύμφωνα με τον Guardian.

Οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι οι ισχυρισμοί της Sun είναι αναληθείς, όπως και ότι προκάλεσαν σοβαρή βλάβη στον ηθοποιό. Πιθανόν να υποστηρίξουν ότι οι κατηγορίες για κακοποίηση του κόστισαν μεγάλους ρόλους. Ανάμεσα στους μάρτυρες αναμένεται να είναι οι πρώην σύντροφοι του ηθοποιού Βανέσα Παραντί και Γουινόνα Ράιντερ.

Από την πλευρά του, ο όμιλος NGN θα καλέσει την Άμπερ Χερντ ως μάρτυρα. Η εφημερίδα λέει ότι βασίζεται σε 14 ξεχωριστές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, από τις αρχές του 2013 έως τον Μάιο του 2016.

Ήδη, στην ακροαματική διαδικασία πριν τη δίκη ακούστηκαν πολλά για την προσωπική ζωή του ζευγαριού. Για την μεν Άμπερ Χερντ, διατυπώθηκαν ισχυρισμοί ότι είχε εξωσυζυγικές ή παράλληλες σχέσεις, με αναφορά στα ονόματα του Έλον Μασκ και του Τζέιμς Φράνκο. Από την άλλη, για τον Τζόνι Ντεπ ειπώθηκε ότι προσπάθησε να προμηθευτεί ναρκωτικά, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Αυστραλία, στέλνοντας μηνύματα σε βοηθό του, με τα οποία φέρεται να ζητούσε «συνθηματικά» χάπια και κοκαΐνη.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ είχαν γνωριστεί το 2011 στα γυρίσματα του «The Rum Diary» και παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες το 2015. Την επόμενη χρονιά η 34χρονη έβγαλε περιοριστικά μέτρα εναντίον του, κατηγορώντας τον για κακοποίηση. Τελικά πήραν διαζύγιο το 2017. Η Άμπερ Χερντ δώρισε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς τα 7 εκατομμύρια δολάρια που πήρε στο πλαίσιο του συμβιβασμού για το διαζύγιο.

Με πληροφορίες από Guardian

 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM