Ο Τάιλερ Πέρι περνά κρίση μέσης ηλικίας- Η ανάρτηση του δισεκατομμυριούχου παραγωγού

Ο Τάιλερ Πέρι περνά κρίση μέσης ηλικίας- Η ανάρτηση του δισεκατομμυριούχου παραγωγού Facebook Twitter
EPA
0

Ο δισεκατομμυριούχος παραγωγός Τάιλερ Πέρι εξομολογήθηκε μέσω των social media ότι περνά «κρίση μέσης ηλικίας».

Στην ανάρτησή του ο 51χρονος- ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός- παραδέχθηκε ότι αναρωτιέται πώς θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι χώρισε, έπειτα από μακροχρόνια σχέση, με την Τζελίλα Μπεκέλε, με την οποία απέκτησε το μοναδικό παιδί του.

«Αυτή είναι η κρίση μέσης ηλικίας. Είμαι 51, εργένης και αναρωτιέμαι πώς θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου», έγραψε ο Τάιλερ Πέρι δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του με αθλητική περιβολή.

«Όπως κι αν είναι θα περπατήσω με τον Θεό, για να είμαι ο καλύτερος πατέρας και άνδρας που μπορώ, να κρατήσω ψηλά το κεφάλι μου και να προσπαθώ να δείχνω στα καλύτερά μου ενώ το κάνω», συνεχίζει στην ανάρτησή του και καταλήγει: «Σε έναν κόσμο με τόση θλίψη, παρακαλώ προσπαθήστε να είστε με το καλό. Καλά Χριστούγεννα και ας περιμένουμε με ανυπομονησία να μας φέρει ειρήνη το 2021».


Η ανάρτησή του προκάλεσε ένα κύμα υποστήριξης, αλλά και αρκετές προσκλήσεις σε ραντεβού. Κάποιοι, εμπνευσμένοι από το post του άρχισαν να αναρτούν τη δική τους εμπειρία από την εργένικη ζωή, ενώ άλλοι έγραψαν μερικά κολακευτικά λόγια για τον Τάιλερ Πέρι, όπως ένας χρήστης που του επεσήμανε «Σου πάει η κρίση μέσης ηλικίας».

Τον Σεπτέμβριο το περιοδικό Forbes πρόσθεσε τον 51χρονο στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους. O Πέρι, που κάποτε ήταν άστεγος, εκτιμάται ότι από το 2005 έχει κερδίσει πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια προ φόρων. Πλέον, έχει κινηματογραφικό στούντιο, σπίτια στην Ατλάντα, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες μεταξύ άλλων, αλλά και δύο αεροπλάνα.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM