Ο οίκος Balmain έχει ένα νέο «στρατό» μοντέλων αλλά καμία τους δεν είναι άνθρωπος

Ο οίκος Balmain έχει ένα νέο «στρατό» μοντέλων αλλά καμία τους δεν είναι άνθρωπος Facebook Twitter
1

Τα μοντέλα που ποζάρουν στη νέα καμπάνια του οίκου Balmain είναι αναμφίβολα εντυπωσιακά, μόνο που έχουν ένα «μειονέκτημα»- δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, αφού δεν είναι άνθρωποι. 

Ο γαλλικός οίκος μόδας προσέλαβε ένας «ψηφιακό στρατό» για να παρουσιάσει την τελευταία του συλλογή δια χειρός Olivier Rousteing. 


Ανάμεσα στα μοντέλα, που όλα είναι ψηφιακά κατασκευασμένα, είναι και η Shudu, το μοντέλο με το σκούρο χρώμα δέρματος που έκανε αίσθηση στον κόσμο της μόδας (αλλά και την τεχνολογίας), μετρώντας περισσότερους από 141.000 followers στο Instagram. Δημιουργήθηκε μέσω τεχνολογίας 3D και μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη φωτογράφιση. 

ZHI Carrying the Flash #BALMAINBBOX bag, now available in BALMAIN Stores and on ‪BALMAIN.COM @shudu.gram @itsclo3d #BALMAINARMY #BALMAINPF18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BALMAIN (@balmain) στις


«Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχει στις αναπτυσσόμενες στρατιωτικές κλάσεις του οίκου Balmain- το μόνο που χρειάζεται είναι να μοιραστεί το περιπετειώδες πνεύμα μας όπως έκαναν τα νέα εικονικά είδωλά μας, οι Margot, Shudu και Zhi, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την ομορφιά, το ροκ στιλ και την δύναμη της αυτοπεποίθησης», αναφέρεται στο σάιτ του οίκου. 


Και για όσους αναρωτιούνται πώς είναι τόσο ρεαλιστική η εφαρμογή των ρούχων πάνω στα συγκεκριμένα μοντέλα, σε αυτό βοήθησε η ομάδα CLO Virtual Fashion, που δημιουργεί υπερρεαλιστικά τρισδιάστατα ρούχα. Για να ολοκληρώσουν το look, οι σχεδιαστές εξέτασαν το ύφασμα κάθε φορέματος από άποψη βάρους, σχήματος και ελαστικότητας και μετά βάζοντας τα δεδομένα σε ένα πρόγραμμα και με τη χρήση του avatar κάθε μοντέλου, «έντυσαν» την καθεμιά τους ανάλογα με τις διαστάσεις της. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια