No.1

O Mπιλ Γκέιτς αποκάλυψε πως δεν θα κληροδοτήσει την τεράστια περιουσία του στα παιδιά του και εξηγεί το γιατί

O Mπιλ Γκέιτς αποκάλυψε πως δεν θα κληροδοτήσει την τεράστια περιουσία του στα παιδιά του και εξηγεί το γιατί Facebook Twitter
Ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη έχει ήδη σχεδιάσει το ποιος θα τον κληρονομήσει, αλλά σήμερα εκπλήσσει αποκαλύπτοντας πως ο τεράστιος πλούτος του δεν θα περάσει στα παιδιά του. (Φωτό.:EPA/ETIENNE LAURENT)
6

Σύμφωνα με το Forbes σήμερα 26 Οκτωβρίου 2016, ο Bill Gates, o πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, διαθέτει περιουσία (Real Time Net Worth) 82,1 δισ. δολάρια.

Μπορεί όμως ο ιδρυτής της Microsoft να είναι κάτοχος ενός εξωφρενικά τεράστιου πλούτου, αλλά όλα αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να περάσουν στους απογόνους του. 

Ο Bill Gates δήλωσε πως τα τρία παιδιά του δείχνουν κατανόηση για το γεγονός πως δεν θα είναι οι κληρονόμοι αυτής της τεράστιας περιουσίας η οποία είναι ήδη δεσμευμένη να προοριστεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς όταν αυτός πεθάνει.


Αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή του αρκετές πτυχές από την ιδιωτική του ζωή, ο 60χρονος μεγιστάνας της τεχνολογίας είπε ότι τα παιδιά του είναι «περήφανα» για την απόφασή του να αφιερώσει τα χρήματά του για να βοηθήσει τους οικονομικά ασθενείς του κόσμου. "Δεν είναι υπέρ των παιδιών να έχουν αυτά τα τεράστια ποσά. Στρεβλώνουν όλα όσα θα μπορούσαν να κάνουν για να δημιουργήσουν τη δική τους πορεία", είπε χαρακτηριστικά.


Ο Gates και η σύζυγός του Μelinda, έχουν τρία παιδιά, την 20χρονη Jennifer, τον 17χρονο Rory και την 14 ετών Phoebe.

Στη συνέντευξή του στην εκπομπή "This Morning" εξήγησε πως αντί για trust funds δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι δύο κόρες και ο γιος του θα λάβουν μια πολύ καλή εκπαίδευση που θα γίνει εφόδιο για να ξεκινήσουν τη δική τους σταδιοδρομία.

Ωστόσο διευκρίνισε πως θα υπάρχει πάντα ένα οικονομικό δίχτυ ασφαλείας το οποίο δεν θα επιτρέψει ποτέ στα παιδιά του να μην έχουν πόρους.

Πολιτισμός
6

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM
GUCCI AI ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΜΙΛΑΝΟ

Πολιτισμός / Καμπάνια της Gucci με AI προκαλεί αντιδράσεις ενόψει της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Αρκετοί χρήστες αμφισβητούν αν ένα brand που μιλά διαχρονικά για δημιουργικότητα και ιταλική δεξιοτεχνία μπορεί να στηρίζει την προβολή της σε AI περιεχόμενο αντί για πραγματικούς ανθρώπους,
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ξέρω τι έγινε. Κάποιος μπήκε σε ένα όνειρο, μέσα σε ένα άλλο όνειρο, μέσα σε ένα άλλο όνειρο, μέσα σε ένα άλλο όνειρο και του φύτεψε την ιδέα ότι το καλύτερο για τα παιδιά του είναι να μην κληρονομήσουν την περιουσία του αλλά να χαράξουν τον δικό τους δρόμο.Μην σας κάνει λοιπόν καμία εντύπωση αν δώσει όλα τα χρήματά του στην Ελλάδα. ο Τσακαλώτος είναι πολύ πανούργος !
A dream within a dream.Τουλάχιστον αυτός τα έχει τα λεφτά. Ο άλλος, ο τρολλο-Αρτέμης, έχει ψήσει όλον τον κόσμο ότι έχει καταθέσει τα εκατομμύρια στις ελληνικές τράπεζες για να αποπληρωθούν οι υποχρεώσεις των δανειοληπτών.