Ο Μάλαμας διέκοψε εκνευρισμένος συναυλία: «Σβήστε το το γαμ@@@!»

Ο Μάλαμας διέκοψε εκνευρισμένος συναυλία: «Σβήστε το το γαμ@@@!» Facebook Twitter
EUROKINISSI
7

Επεισοδιακή ήταν η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα το βράδυ της Πέμπτης στη Ραφήνα. 

Η συναυλία ήταν σε πλήρη εξέλιξη, όταν κάποιοι από τους όρθιους θεατές μπροστά από τη σκηνή άναψαν ένα καπνογόνο. Η κίνηση αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα τον Σωκράτη Μάλαμα. «Σβήστε το αυτό. Σβήστε το αμέσως» είπε ο τραγουδιστής ενώ εξακολουθούσε να παίζει μουσική αλλά η παράκλησή του δεν έγινε δεκτή και, με μια του κίνηση, σταμάτησε την ορχήστρα και απευθύνθηκε στους υπαίτιους. 

Ο Μάλαμας διέκοψε εκνευρισμένος συναυλία: «Σβήστε το το γαμ@@@!» Facebook Twitter
Φωτογραφία iRafina.gr

«Μάγκες, σας παρακαλώ, σβήστε το αμέσως. Είστε στην πιο επικίνδυνη περιοχή που θα μπορούσατε να κάνετε τέτοια πράγματα. Μην εκτεθούμε ανεπανόρθωτα. Σβήστε το το γαμ@@@!», είπε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου χειροκρότησε τον τραγουδιστή για την άμεση παρέμβασή του. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, γύρω από την σκηνή και το κοινό υπήρχαν πεύκα που θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν φωτιά. 

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Προς Σκύλο: (ο οποίος έγραψε "ναι ξέρω πώς την εννοείς την διαφορά")Δυστυχώς, απλά δεν ξέρεις... Ούτε καν έχεις αναπτυγμένη την αίσθηση της γλώσσας...Εγώ την διαφορά την εννοούσα κατά τον τρόπο που την εννοεί ο Μπαμπινιώτης και όλοι οι λεξικογράφοι :-απόβρασμα : ανθρωπος του υποκόσμου, ανέντιμος, ανυπόληπτος. Συνώνυμο : κάθαρμα, παλιάνθρωπος.-ηλίθιος (και πανηλίθιος): άτομο που χαρακτηρίζεται από μειωμένη διανοητική ικανότητα Οσο κι αν και οι δύο κατηγορίες είναι επικίνδυνες, η πρώτη χαρακτηρίζεται από την πρόθεση και τον βέβαιο καταλογισμό, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να επισύρει πολύ μεγαλύτερη κοινωνική, ηθική και νομική απαξία.
Εγώ απορώ με τους 23 που επιβραβεύουν...Άλλη μια ένδειξη ότι δεν πάμε καλά, δεν μπορούν να ξεχωρίσουν - ένα μεγάλο ποσοστό - τα σοβαρά από τα αστεία ή/και τα επικίνδυνα "εντυπωσιακά"... Βέβαια, από την "ξεβλαχιάστρα" σχολή Κωστόπουλου, όλοι αυτοί θα έπαιρναν "άριστα 10"...Κατάντια.
Εγώ απορώ που απορείς. Σιγά την έκπληξη. Ήταν ήδη φανερό πριν από τις εκλογές το πόσο εύκολο είναι να αποθρασυνθούν πλήρως μερικοί "εδώ μέσα", είτε με υπονοούμενα, είτε ευθέως. Πόσο μάλλον τώρα που "απεκαταστάθη η τάξις" μέσω του εκλογικού αποτελέσματος. Ο διχαστικός λόγος, η εμφυλιολαγνεία, η (όχι και τόσο κεκαλυμμένη) ρητορική μίσους και οι έμμεσες απειλές έχουν γίνει μανιέρα - ακριβώς όπως και αυτή που μερικοί "εδώ μέσα" καταδικάζουν έμπλεοι οργής. Ίτε νοικοκυραίοι, ίτε παίδες Ελλήνων, να αντιμετωπίσωμεν τα καινούργια αντάρτικα, πατάσσοντας τους αναρχοκομμουνιστάς και τους αλλοδαπούς ληστοσυμμορίτας συμμάχους των. Ζήτω το Έθνος.