Νεκρός ο Kristoff St. John, σταρ του σίριαλ «Ατίθασα Νιάτα»

Νεκρός ο Kristoff St. John, σταρ του σίριαλ «Ατίθασα Νιάτα» Facebook Twitter
0

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο ηθοποιός Kristoff St. John, σταρ της σειράς «Young and the Restless» (Ατίθασα Νιάτα).

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως τον Kristoff βρήκε νεκρό στο σπίτι του ένας φίλος του πήγε να ελέγξει στο σπίτι του ηθοποιού στο Λος Άντζελες. Ο φίλος του φέρεται να πήγε στο σπίτι του ηθοποιού καθώς ανησύχησε και τον αναζητούσε.

Οι αρχές που εξέτασαν το σπίτι δηλώνουν πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο μια πηγή αναφέρει στο ΤΜΖ ότι το αλκοόλ μπορεί να έχει παίξει κάποιο ρόλο στο θάνατό του.

Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει νεκροψία που θα εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου του σταρ της γνωστής σαπουνόπερας.

Ο Kristoff υποδύονταν τον Neil Winters στο σίριαλ «Ατίθασα Νιάτα» από το 1991 - έναν ρόλο που του είχε προσφέρει 9 υποψηφιότητες για το βραβείο Emmy. 

Νεκρός ο Kristoff St. John, σταρ του σίριαλ «Ατίθασα Νιάτα» Facebook Twitter

Μια τραγωδία είχε πλήξει την οικογένειά του ηθοποιού το 2014 καθώς ο γιος που είχε με την μποξέρ Mia St. John αυτοκτόνησε σε μια κλινική ψυχικής υγείας.

Η Mia και η Kristoff έκαναν μήνυση στην κλινική που είχε αναλάβει το γιο τους, Julian.

Το 2017, καθώς πλησίαζε η επέτειος της αυτοκτονίας του γιου του, ο Kristoff απειλούσε να τερματίσει τη δική του ζωή και τελικά τέθηκε υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.

Η Mia, η πρώην σύζυγός του αντέδρασε στο θάνατο του Kristoff με γράφοντας στα social media ότι πιστεύει ότι ο θάνατός του συνδέεται με τον Julian.

Ο ηθοποιός ήταν 52 ετών.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM
Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM