Μέγκαν Μαρκλ vs Κέιτ Μίντλετον- Ποια έχει τη μεγαλύτερη αξία

Μέγκαν Μαρκλ vs Κέιτ Μίντλετον- Ποια έχει τη μεγαλύτερη αξία Facebook Twitter
1

Ένα από τα αγαπημένα θέματα των Βρετανών τους τελευταίους μήνες είναι η Μέγκαν Μαρκλ η οποία ετοιμάζεται να εισέλθει στη βασιλική οικογένεια εν μέσω καθολικής αποδοχής και με τη δημοφιλία της να γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα.

Την ίδια ώρα, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκηπας Ουίλιαμ ετοιμάζονται να καλωσορίσουν το τρίτο τους παιδί τον Απρίλιο του 2018. 

Και κάποιοι λένε πως λίγη από τη δόξα χάνεται, λόγω του φαινομένου «Μέγκαν Μαρκλ».

Αναμφίβολα οι δύο κυρίες διεκδικούν τις καρδιές των Βρετανών, αλλά παράλληλα επηρεάζουν και την οικονομία μιας ολόκληρης χώρας.

Η καθαρή αξία της Μίντλετον ανέρχεται σήμερα σε 7,3 εκατομμύρια λίρες (10 εκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με το Celebrity Net Worth.

Όλα τα έξοδα της Κέιτ για την ώρα καλύπτονται από την περιουσία του πρίγκιπα Καρόλου, πράγμα που σημαίνει ότι τα περισσότερα από τα προσωπικά της χρήματα παραμένουν αδαπάνητα.

Το λεγόμενο «φαινόμενο Κέιτ Μίντλετον» δημιούργησε μια φρενίτιδα μόδας και οι επιλογές της ντουλάπας που έκανε είχε θετικό οικονομικό αντίκτυπο στη βιομηχανία μόδας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ενώ ο πλούτος της Δούκισσας μπορεί να μοιάζει κάπως μικρός σε σύγκριση με την καθαρή αξία του Ουίλιαμ, ύψους 29,6 εκατομμυρίων λιρών (40 εκατομμυρίων δολαρίων), είναι σχεδόν διπλάσιος από αυτόν της Μαρκλ.

Μόνο το δαχτυλίδι αρραβώνων της Κέιτ που άνηκε στην Νταϊάνα έχει αξία £ 85.700. Αλλά η αξία της δεν αποτιμάται μόνο σε μετρητά και περιουσία. Η οικογένεια της ήταν εύπορη και εξακολουθεί να διατηρεί μεγάλο πλούτο σε μετοχές.

Παρόλο που η καθαρή αξία της εκτιμάται σε περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια, η αξία της, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων ενδυμάτων και των εσόδων από τον τουρισμό που έχει δημιουργήσει είναι πολύ υψηλότερη.

Η Μίντλετον έχει τεράστια δύναμη και επιρροή στην οικονομία και αυτό την κάνει να διατηρεί ακόμη τα σκήπτρα της πιο ισχυρής προσωπικότητας.

Η κάλυψη που προσφέρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις εκδηλώσεις που εμφανίζεται η Κέιτ ή τα παιδιά της περιλαμβάνουν αναφορές σε αυτά που φορούν, την τιμή και το σημείο αγοράς των ενδυμάτων.

Κατέχοντας δική του σελίδα στη Wikipedia, το «φαινόμενο Kate Middleton», αξίζει πάνω από 1 δισεκατομμύριο λίρες Αγγλίας για τη βιομηχανία μόδας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Μαρκλ ανεβαίνει συνεχώς στο ιδιότυπο αυτό χρηματιστήριο, αλλά όπως σημειώνουν τα βρετανικά μίντια, έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ