Kendal Jenner: Μόλις 22 ετών και κυρίαρχος στη λίστα του Forbes

Kendal Jenner: Μόλις 22 ετών και κυρίαρχος στη λίστα του Forbes Facebook Twitter
0

Για πρώτη φορά από το 2002, η Gisele Bundchen έχασε το θρόνο και τον τίτλο του μοντέλου με τα περισσότερα κέρδη και βρέθηκε πίσω από την 22χρονη Kendall Jenner.

Το διάσημο μέλος της οικογένειας Kardashian τερματίζει πρώτο φέτος στη λίστα του Forbes με κέρδη 22 εκατομμυρίων για το 2017.

Χάρη στον λογαριασμό της στο Instagram που της επιτρέπει τη διάδοση διαφημίσεών σε 85 εκατομμύρια ανθρώπους, η Jenner απέκτησε τεράστιο προβάδισμα ενώ εξασφάλισε και ευνοϊκές συμφωνίες με τις εταιρίες Estée Lauder, La Perla και Adidas. Οι αμοιβές από το ριάλιτι της οικογένειάς της και η σειρά ρούχων Kendall + Kylie που έκανε με την αδελφή της, την Kylie Jenner την έδωσαν ακόμη μεγαλύτεραη ώθηση και κάπως έτσι το ποσό ξεπέρασε κατά πολύ τα 17,5 εκατομμύρια δολάρια της Gisele.

new in Vogue ?@voguemagazine @mariotestino

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις


Tρίτη στη λίστα του Forbes είναι η παντοδύναμη στα social media Chrissy Teigen με 13,5 εκατομμύρια δολάρια σηματοδοτώντας έτσι την πρώτη της φορά στη 10άδα του Forbes.

Στη δέκατη θέση η Ashley Graham με 5,5 εκατ.$.

9η η Bella Hadid με 6 εκατ.$.

Η Liu Wen με 6,5 εκατ.$. στην 8η θέση

Η Karlie Kloss με 9 εκατ. $ στην 7η θέση.

6η στη λίστα η Rosie Huntington Whiteley με 9,5 εκατ. $.

5η η Gigi Hadid με κέρδη λίγο μεγαλύτερα από 9,5 εκατ. $.

4η η Adriana Lima με 10,5 εκατ. $.

Το συμπέρασμα εν συντομία:

Καθώς η μόδα αλλάζει και ακολουθεί την ψηφιακή εποχή η λίστα γεμίζει με νέες «insta-famous» ιέρειες που έχουν εκατομμύρια followers τους οποίους μετατρέπουν σε διαβατήριο για τις μεγάλες πασαρέλες και τις υπογραφές ακριβών deal.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM
Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM