Η Πάμελα Άντερσον σε κλουβί στο Παρίσι

Η Πάμελα Άντερσον σε κλουβί στο Παρίσι Facebook Twitter
1

Η Πάμελα Άντερσον, γνωστή και για τον ακτιβισμό της, μπήκε σε ένα κλουβί σήμερα στο Παρίσι, για να καταγγείλει την κακομεταχείριση των εκτρεφόμενων ζώων και να στηρίξει μια πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών της οργάνωσης CIWF.

«Ζω στη Γαλλία εδώ και λίγο καιρό όμως το να υπερασπίζομαι τα ζώα είναι κάτι που με αγγίζει όπου κι αν βρίσκομαι» δήλωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός από τον Πλατεία της Δημοκρατίας.

«Κανείς δεν μπορεί να αντέξει μέσα σε ένα κλουβί παραπάνω από λίγα λεπτά, την ώρα που αυτά τα ζώα ζουν σε κλουβιά όλη τους τη ζωή. Είναι απάνθρωπο. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν οι άνθρωποι να είναι τόσο σκληροί».

Η Πάμελα Άντερσον σε κλουβί στο Παρίσι Facebook Twitter
Η Πάμελα Άντερσον σε κλουβί στο Παρίσι Facebook Twitter
Η Πάμελα Άντερσον σε κλουβί στο Παρίσι Facebook Twitter

Παρουσία περίπου 30 ανθρώπων, η Πάμελα Άντερσον μπήκε στο κλουβί μαζί με τον Μαξίμ Ντεϊρεμέζ, τον παρτενέρ της στο "Danse avec les Stars", ενώ κρατούσαν μικρά πλακάτ που έγραφαν μεταξύ άλλων:

«Περισσότερα από 300 εκατομμύρια ζώα εκτρέφονται κλεισμένα σε κλουβιά κάθε χρόνο στην Ευρώπη».

«Χρειαζόμαστε ένα εκατομμύριο υπογραφές σε διάστημα ενός έτους σε επτά κράτη μέλη (της ΕΕ) για να μπει ένα τέλος στα βασανιστήρια των ζώων» είπε η Λεοπολντίν Σαρμπονό, η διευθύντρια της οργάνωσης CIWF- Compassion in World Farming.

Την ίδια ώρα, μέσα σε ένα κλουβί που είχε στηθεί στην πλατεία του Παρισιού είχε μπει μια νεαρή γυναίκα μεταμφιεσμένη σε ροζ κουνέλι και κρατούσε μια αφίσα που έγραφε: «στη Γαλλία, το 69% των πουλερικών, το 99% των χοίρων και το 97% των κουνελιών έχουν μεγαλώσει σε κλουβιά».

Την πρωτοβουλία για τη λίστα υπογραφών στηρίζουν περισσότερες από 130 ΜΚΟ όπως το Ίδρυμα Μπριζίτ Μπαρντό, η SPA ή η PETA. Εάν οι απαιτούμενες υπογραφές συγκεντρωθούν, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να πάρει επίσημα θέση, με το ενδεχόμενο να καταργήσει τη χρήση των κλουβιών.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια