Η Μάρθα Στιούαρτ ανακοίνωσε μια ανατρεπτική συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κάνναβης

Η Μάρθα Στιούαρτ ανακοίνωσε μια ανατρεπτική συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κάνναβης Facebook Twitter
0

Η Μάρθα Στιούαρτ, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κάνναβης παγκοσμίως, τον καναδικό όμιλο Canopy Growth.

H επιχειρηματίας, δημιουργός εμπορικών σημάτων οικιακού εξοπλισμού και παραγωγός δημοφιλών εκπομπών εσωτερικής διακόσμησης, κηπουρικής και μαγειρικής θα συνεργαστεί με τον Canopy για να αναπτύξει μια νέα σειρά προϊόντων με βάση την κανναβιδιόλη (CBD/Cannabidiol), μια από τις κύριες ουσίες της κάνναβης, ανακοίνωσε ο Canopy Growth.

Τα προϊόντα αυτά θα απευθύνονται όχι μόνο στους ανθρώπους αλλά και στα ζώα συντροφιάς.

Ενώ διάφορες κλινικές δοκιμές είναι σε εξέλιξη, ο Canopy Growth αναφέρει ότι «θα στηριχτεί στις τεράστιες γνώσεις της Μάρθας στα καταναλωτικά προϊόντα εξερευνώντας παράλληλα τη δραστικότητα της κανναβιδιόλης και άλλων κανναβινοειδών στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων και των ζώων».


«Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τον Canopy Growth και που θα μοιραστώ μαζί του τις γνώσεις που απέκτησα έπειτα από χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ευζωίας», δήλωσε η 77χρονη εκατομμυριούχος η οποία φιλοξένησε στην τελευταία της εκπομπή γαστρονομίας τον ράπερ Snoop Dogg.

«Ανυπομονώ για την πρώτη μας συνεργασία που θα παράξει προϊόντα προσαρμοσμένα για τα ζώα συντροφιάς», πρόσθεσε.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ