Η Μαντόνα πρωταγωνιστεί στο τεύχος Ιουνίου της βρετανικής Vogue, σε μια σειρά από φωτογραφίες επηρεασμένες από κορυφαίες φεμινίστριες του 20ού αιώνα, τις οποίες όχι μόνο θαυμάζει αλλά νιώθει επίσης να ταυτίζεται μαζί τους. 

 

Λίγο πριν την κυκλοφορία του 14ου άλμπουμ της καριέρας της, η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να συνεργαστεί με τους φωτογράφους Mert Alas και Marcus Piggott αλλά και τον fashion editor Benjamin Bruno, για να στείλει το δικό της μήνυμα προς την νέα γενιά. «Ελπίζω να το εκτιμήσουν», λέει στην συνέντευξη. 

 

Η Μαντόνα στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

 

«Όταν μιλάμε για αυθεντικά είδωλα που στέκονται στο σταυροδρόμι μόδας και μουσικής, η σταρ στο εξώφυλλο αυτού του μήνα τα έχει όλα. Σε μια καριέρα που γεφυρώνει δυο αιώνες, η Madonna Louise Veronica Ciccone έχει περάσει από κάθε γενιά, δημιουργεί την μια τάση μετά την άλλη και έχει αγαπηθεί και μισηθεί όσο καμία. Εκείνο που με εντυπωσιάζει όμως ακόμη είναι πως η Βασίλισσα της Ποπ δεν σταματάει ποτέ να προχωράει μπροστά», σχολίασε ο Edward Enningful, editor-in-chief της βρετανικής Vogue. 

 

Η Μαντόνα στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

 

Η Μαντόνα στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue