Η Lana del Rey στο εξώφυλλο της Vogue

Η Lana del Rey στο εξώφυλλο της Vogue Facebook Twitter
1

H Lana del Rey βρίσκεται στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue του Ιουνίου, δηλώνοντας πως η ίδια γράφει το μέλλον της. 

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε στις αρχές του Μαρτίου ότι θα κυκλοφορήσει την πρώτη της ποιητική συλλογή ενώ πριν από λίγες μέρες ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube το νέο της τραγούδι.

Η Lana del Rey στο εξώφυλλο της Vogue Facebook Twitter
Η Lana del Rey στο εξώφυλλο της Vogue Facebook Twitter

Η Lana del Rey φωτογραφήθηκε για την ιταλική Vogue από τον Steven Klein και δημοσιοποίησε τα τρία εξώφυλλα στον λογαριασμό της στο Instagram. Συνόδευσε την πρώτη ανάρτηση με απόσπασμα από ποίημα της, τη δεύτερη με τη φράση «Εγώ γράφω το μέλλον μου» η οποία αποτελεί και τον τίτλο της συνέντευξης, και την τρίτη με ένα μεγαλύτερο σημείωμα στο οποίο αναφέρει ότι «αισθάνεται ευλογημένη» για το ότι φωτογραφήθηκε για τη Vogue και για το ότι το περιοδικό συμπεριέλαβε αποσπάσματα από τα ποιήματά της.

Παράλληλα, ευχαριστώντας τους ανθρώπους πίσω από τη φωτογράφηση ανέφερε ότι διαβάζει την ιταλική Vogue από τα έντεκά της. H Lana del Rey παρουσίασε μερικά ποιήματα, που θα περιλαμβάνονται στη συλλογή αποκάλυψε πως η ποιητική της συλλογή θα έχει τίτλο Violet Bent Backwards Over the Grass, για πρώτη φορά στις σελίδες του περιοδικού. 

Η Lana del Rey στο εξώφυλλο της Vogue Facebook Twitter

Η Lana del Rey έχει ήδη μοιράσει ποιήματά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια, με ένα βίντεο στο Facebook ανακοίνωσε ότι η συγγραφή της συλλογής διήρκεσε 13 μήνες. 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ομορφιά μου!Τι πλάσμα είναι αυτό.Πότε θα ξανάρθει για συναυλία στην Ελλάδα;Μόνο δύο φορές δεν είναι αρκετές.Η καλύτερη φωνή σύγχρονης ποπ τραγουδίστριας συνδυασμένη με απαράμιλλο κάλλος και απίστευτη γλυκύτητα.Και για να μην ξεχνάμε, αφιερωμένο στο site: https://youtu.be/eP4eqhWc7sI