Η αδελφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς διεκδικεί μεγαλύτερο έλεγχο στα οικονομικά της σταρ

Η αδελφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς διεκδικεί μεγαλύτερο έλεγχο στα οικονομικά της σταρ Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Η αδελφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι Λιν, επιζητά μεγαλύτερο έλεγχο στην περιουσία της σταρ, ενώ εκείνη παραμένει υπό την εποπτεία του πατέρα της, με δικαστική απόφαση.

Η Τζέιμι Λιν Σπίαρς έχει ήδη κάποιο λόγο στα οικονομικά της αδελφής της, καθώς είχε οριστεί διαχειρίστρια το 2018. Σε έγγραφο που κατέθεσε στο δικαστήριο την προηγούμενη εβδομάδα, ζήτησε να αναλάβει τον έλεγχο χρημάτων που είναι σε αποταμιευτικό λογαριασμό, ο οποίος δημιουργήθηκε το 2004 για τα παιδιά της τραγουδίστριας, προκειμένου να διασφαλιστεί το μέλλον τους.

Συγκεκριμένα, η Τζέιμι Λιν Σπίαρς ζήτησε να μεταφερθούν τα χρήματα σε λογαριασμούς που ελέγχει η ίδια. Αν εγκριθεί το αίτημά της, θα χρειάζεται «πράσινο φως» από δικαστή για την εκταμίευση αυτών των χρημάτων.

Επί του παρόντος, τα οικονομικά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς τα διαχειρίζεται ο πατέρας της, Τζέιμς. Την τελευταία δεκαετία έχει αναλάβει την εποπτεία της κόρης του, εξαιτίας ανησυχιών για την ψυχική υγεία της. Εκείνος αποσύρθηκε προσωρινά από τον έλεγχο των προσωπικών υποθέσεών της, λόγω προβλημάτων υγείας.

Πριν από λίγες ημέρες, η σταρ επιχείρησε να απαλλαγεί από τον έλεγχο του πατέρα της, ζητώντας από το δικαστήριο να μην αναθέσει ξανά την «κηδεμονία» της στον πατέρα της. Αντί για αυτό εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει τα οικονομικά της ένας πιστοποιημένος διαχειριστής και η μάνατζέρ της, Τζόντι Μοντγκόμερι- που ανέλαβε προσωρινά την «κηδεμονία» της όταν αποσύρθηκε ο πατέρας της- να παραμείνει σε αυτό τον ρόλο. Δικαστής αποφάσισε την παράταση του τρέχοντος σχήματος της κηδεμονίας και οι όποιες αποφάσεις για αλλαγή θα ληφθούν τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων.

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 70 ομιλητών - συγγραφέων και 50 θεματικές συζητήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια, συναυλίες, προβολές και θεατρικά αναλόγια ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από την Τρίτη 20 έως και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023.
THE LIFO TEAM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρώσος εννοιολογικός καλλιτέχνης Ίλια Καμπακόφ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρώσος εννοιολογικός καλλιτέχνης Ίλια Καμπακόφ

Χρονικογράφος της ζωής στη Σοβιετική Ένωση μέσα από τις απεικονίσεις του, έγινε γνωστός για τις «συνολικές εγκαταστάσεις του», ενώ το έργο του «Το καράβι της ζωής μου» ανήκει στο ΕΜΣΤ.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ