Χάκερ έκλεψε και διέρρευσε προσωπικές φωτογραφίες της Adele

Χάκερ έκλεψε και διέρρευσε προσωπικές φωτογραφίες της Adele Facebook Twitter
0

Θύμα ενός χάκερ φέρεται να έχει πέσει η Adele η οποία προστίθεται στη μακρά λίστα με τις διασημότητες που βλέπουν προσωπικά τους δεδομένα να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Ο δράστης, ο οποίος μοιράστηκε ιδιωτικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τον Guardian, κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε αδημοσίευτες, προσωπικές φωτογραφίες της τραγουδίστριας οι οποίες εδώ και δύο μέρες κυκλοφορούν στο Facebook και τo Τwitter.

Η διαρροή των φωτογραφιών περιλαμβάνει φωτογραφίες του γιου της, αλλά ακόμη και το υπερηχογράφημα από την εγκυμοσύνη της. Στις εικόνες που διέρρευσαν υπάρχουν και παλιές φωτογραφίες της τραγουδίστριας από την εποχή που ακόμη δεν ήταν διάσημη. 

Τα βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Adele είναι πολύ θορυβημένη με το γεγονός καθώς η ίδια είναι πολύ προσεκτική με την ιδιωτική της ζωή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο χάκερ απέκτησε πρόσβαση στις εικόνες, από το e-mail του συντρόφου της, Simon Konecki. Την πληροφορία για τη διαρροή φέρεται να έχει δώσει ένας θαυμαστής ο οποίος επικοινώνησε με τον μάνατζερ της τραγουδίστριας και τον ενημέρωσε για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν, πριν το θέμα πάρει μεγάλη δημοσιότητα.

Ο άνθρωπος που κατήγγειλε το περιστατικό δήλωσε πως είναι πολύ μεγάλος θαυμαστής της Adele και ο ίδιος αναστατώθηκε  όταν είδε τις φωτογραφίες και θέλησε να σταματήσει αυτό που συνέβαινε. Την υπόθεση έχει αναλάβει το επιτελείο της τραγουδίστριας.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών υλοποιεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας και ανάδειξης των σωζόμενων τμημάτων του Διατειχίσματος, με στόχο την αντιμετώπιση δομικών προβλημάτων, την αποτροπή περαιτέρω φθορών και την καλύτερη ερμηνεία του μνημείου στο κοινό
THE LIFO TEAM
Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Σον Μπέικερ και η Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κάμπερμπατς, Μπέικερ και Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη διασκευή ευπώλητου βιβλίου, ο οσκαρικός δημιουργός υπογράφει σενάριο και παραγωγή του «Left-Handed Girl», ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας επισκέπτεται ξανά την ημιτελή σειρά «Τι Ψυχή θα παραδώσεις Μωρή».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ