H Blake Lively αποκαλύπτει τι έπαθε όταν τόλμησε να ψάξει στη Google το όνομά της

H Blake Lively αποκαλύπτει τι έπαθε όταν τόλμησε να ψάξει στη Google το όνομά της Facebook Twitter
0

Είναι από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς και από τα πιο επιδραστικά fashion icons της βιομηχανίας του θεάματος. Όμως, ούτε η Blake Lively δεν μένει ψύχραιμη μπροστά σε όσα μπορεί να φέρει μπροστά στα μάτια της μια απλή αναζήτηση του ονόματός της στη Google. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο Variety, όταν μετά από χρόνια έβαλε το όνομα της στο δημοφιλές «ψαχτήρι», τα αποτελέσματα σχεδόν τη βύθισαν σε κατάθλιψη.

«Στην αρχή μονολογούσα: α, κοίτα, άλλη μία φωτογραφία μου στην οποία είμαι ντυμένη σαν πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ. Είχα καιρό να το κάνω, και τώρα, όπως και την προηγούμενη φορά πριν από χρόνια όλη αυτή η αναζήτηση κατέληξε με το να πέσω σε βαθιά κατάθλιψη. Πιστεύω, λοιπόν, ότι ένας βασικός κανόνας είναι να αποφεύγεις να γκουγκλάρεις τον εαυτό σου γιατί το Διαδίκτυο δεν είναι ευγενικό», λέει η ηθοποιός. 

Η ίδια αναφέρθηκε και σε όσα έτυχε να διαβάσει για την εικόνα της και για τις επαγγελματικές επιλογές της και παρά το ότι είναι από τα αρκετά συμπαθή πρόσωπα του Χόλιγουντ, ωστόσο, δεν έκρυψε ότι διάβασε και πράγματα που της προκάλεσαν πικρία και αναστάτωση, γι' αυτό και όσο γίνεται προσπαθεί να μην παρακολουθεί τα όσα γράφονται είτε για την ίδια είτε για την οικογένεια της. 

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM
Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM